Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Admisă la Academia de Poliție de către ministrul Afacerilor Interne

Se întâmplă în România anului 2020. O tânără s-a înscris la Academia de Poliție, a dat examenele de admitere și a picat deși ar fi trebuit să promoveze.

Share

Rl online 0 comentarii

23.01.2020 - 16:30

Însă, spre deosebire de alți români care dezgustați de metehnele din sistem au renunțat, tânara a mers tocmai la Ministrul Afacerilor Interne, care a dispus urgent un control în urma căruia spusele fetei s-au adeverit. Motivul pentru care mai marii Academiei au picat-o este unul halucinant: tânăra nu a scris răspunsurile succint, scriu Știripesurse.ro.

 "Noi toți am fost extrem de încântați de rezultatele acțiunii pe care am întreprins-o în urma unei sesizări. În instituțiile statului se pot întâmpla și minuni. (...) Conducerea MAI a fost sesizată de Popescu Elena, mama Andreei Popescu, cu privire la unele nereguli în corectarea lucrării de la admiterea la Academia de Poliție. Corpul de control a verificat și a constatat ca întemeiată sesizarea și am luat măsurile necesare pentru înmatricularea domnișoarei în anul I. Unele răspunsuri corecte au fost anulate pe motiv că s-a depășit spațiul alocat", a explicat Vela.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...