Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dancă, aroganţa şi valiza ambasadorului

Marius Ghilezan 13.11.2020 - 15:59
Marius Ghilezan

Marele atu al cancelarului lui Ludovic Orban, susţinerea ambasadorului american Adrian Zuckerman, pare să se coclească. La fel ca stelele nepurtate ale generalului din umbră.

Share

Marele atu al cancelarului lui Ludovic Orban, susţinerea ambasadorului american Adrian Zuckerman, pare să se coclească.
Prea grabnic năşitul în politică, Ionel Dancă nu are abilitatea de a comunica responsabil. El a luat cu asalt Vrancea de unde vrea să se pricopsească. Gurile rele spun că nici titlul de baronul galben nu i-ar displace.
În pofta nemăsurată de putere, nu se poate desprinde de cazonul şcolii de sistem, în care se învaţă că aroganţa ţine de virtute.
După ce INS a comunicat că economia României a înregistrat în trimestrul trei al anului o scădere de 6% faţă de perioada similară din 2019, Dancă a scos golăneasca de popotă: “economia a crescut cu 5,6% faţă de al doilea trimestru”, uitând să spună că în al doilea trimestru au fost închise marile capacităţi de producţie, datorită carantinei.

Băneasa e academie de gangsteri

Pentru a ne convinge încă o dată că Băneasa e Academie de gangsteri, cu un cinism demn de cartea dispreţuitorilor lumii, Dancă a afirmat la B 1Tv, nici mai mult, nici mai puţin, “Lăsaţi asta cu moartea oamenilor.” Cancelarul nu a suflat nicio vorbă despre morții de la Timișoara, cei de la Sibiu sau din restul țării.  Nu a spus nimic despre faptul că guvernanţii au refuzat să trimită pacienți în afara țării pentru a fi salvați, aşa cum au promis nu demult.

Mor oameni pentru ca Iohannis, PNL, Dancă şi toţi ciupiţii unităţii, pentru că trebuie să rămână la putere, că doar ei au sprijinul “dezinteresat" al ambasadorului.

La cât a investit pentru post (ne)trimisul lui Trump şi acum să plece prea grabnic, o bună provizie de Cotnari nu-i strică pentru anii grei de pensie.

Băieţii din unităţile speciale ştiu că ambasadorul face lobby. Pe aceeaşi felie, politicianul prins în fapt cu traficul de influenţă sau cu un portbagaj de vin, e săltat “noaptea ca hoţii.”

La ştabi nu e ca la lachei

Pentru a ne arăta încă o detaşare faţă de grijile românilor, invitatul prea des al Ambasadei americane a degajat cu flit subiectul mărfii ţăranilor care se-mpute pe camp.

Cinicul zicea deunăzi că nu există nicăieri o problemă din cauza închiderii piețelor.

La români există, totuşi, o singură problemă: cum se uită cu jind la un cărător de geantă de ambasador....