18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCând dăunătorii termină tot, se mănâncă între ei | OPINIE

Când dăunătorii termină tot, se mănâncă între ei | OPINIE

Așa se întâmplă cu dăunătorii când se înmulțesc prea tare și nu le mai ajunge hrana. Se mănâncă între ei. 

O să avem un alt Guvern, cu alte slugi. Până se vor instala și vor scoate toți oamenii celeilalte găști din joc va mai trece un an. În tot timpul ăsta, singurii care pierdem suntem noi, cei ce le plătim salariile și bugetele pe care le prăduiesc fără nicio limită.

Vor urma zile grele pentru toată lumea doar pentru că niște șmecheri s-au trezit cu orgoliile rănite și conturile lovite.

În niciun caz soluția pentru bătaia de joc a grupării Dragnea nu o reprezenta gașca lui Ponta. Sunt doar două facțiuni ce se luptă pentru bani și influență în interiorul unui partid care a pus la cale toate marile tunuri din România.

Așa cum Dragnea își are propriile dosare, și Ponta le are pe ale sale, plus prietenia cu urmăritul internațional Sebastian Ghiță. De ce l-aș crede pe vreunul dintre ei că s-a schimbat brusc și-i pasă câtuși de puțin de cei pe care se tot bat să-i conducă?

Ce motive ar avea cineva să susțină oameni care acum câteva luni amenințau protestatarii cu contramanifestații la fel ca în vremurile când tătucul Iliescu aducea minerii în Piața Universității?

Vom constata cu toții, cel târziu la anul pe vremea asta, că și următorul Guvern este un eșec. Cine va mai plăti atunci politic va conta prea puțin, pentru că vom fi plătit deja destul cu toții.

Nu știu cât mă va mai interesa că s-a spart PSD-ul și microbii lui s-au împrăștiat peste tot. Am mai văzut o dată circul ăsta, doar că nu eram atât de aproape de buza prăpastiei.

Și nu toți avem domenii prin Brazilia sau ne ținem petrecerile la cluburi de prin Dubai.

Rămâne de văzut cum vor juca președintele Klaus Iohannis și opoziția parlamentară în continuare.

Cu un nou Guvern numit de același Dragnea, nu ne putem aștepta la stabilitate, dar este foarte previzibil un nou eșec.

Imaginile cu pesediștii făcând poze cu Daddy imediat după vot arată slugărnicia unor paiațe care n-au pic de conștiință proprie.

 

 

 

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă