22.8 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăOp & EdProgresiștii au stârnit jihadul împotriva PNL

Progresiștii au stârnit jihadul împotriva PNL

Fiindcă tot se pregătește deschiderea noii reuniuni a Forumului Economic Mondial de la Davos, locul în care transumaniștii iau lumină de la profetul necanonic Klaus Schwab, laboratorul progresiștilor din România, cu nume sinergic D-LAB (despre care voi vorbi cu altă ocazie n.a.), a stârnit jihadul contra PNL, partid de guvernământ, care deține până în 25 mai funcția de prim ministru.

Cu ce îi deranjează liderii actuali? De ce statul paralel a pus tunurile pe Lucian Bode? Care este miza presupusului plagiat? Unde se ascunde arsenalul noilor atacuri propagandistice? Cine sunt generalii cauzelor de așa zisă salvare? Pe ce flancuri acționează agenții virusați ai cauzelor străine? Cui folosește o criză guvernamentală? Sunt întrebări care ar putea desluși puzzle-ul progresist pus la cale pentru România.

D-LAB-ul, asistat de fabricantul de cauze al Noii Ordini Mondiale, compus din frustrații politic și din adormiții serviciilor secrete din România, într-o strânsă legătură cu Marea Rețea, generic numită Soros, caută o soluție de a pune mâna pe puterea politică și pe controlul sistemului național de securitate.

În căutarea unui prezidențiabil progresist. Să fie Maia, dacă Lulu e prea uzată

Marea provocare a agenților răsturnării de situație din România, țară condusă de un guvern prea stabil pentru gusturile lor revoluționare, este găsirea unui prezidențiabil în stare să joace finala cu desemnatul PSD.

Din analiza de context și din datele sociologice, strategii curentului progresist, impus din afară (degeaba închideți ferestrele, virusul progresist pătrunde mai ales prin device-uri n.a.), realizează că USR-ul lui Drulă și Reper-ul lui Cioloș nu adună împreună zece procente. Le face cu ochiul electoratul liberal. Astfel se explică de ce au stârnit jihadul împotriva PNL. După principiul neaoș “încaieră-i, drace!”, ei mizează pe crearea unei crize guvernamentale, după 25 mai 2023. Iau în calcul mai multe scenarii din care să profite, stârnind emoția, singurul factor psihologic, în stare să stârnească nu doar deruta, ci și frica.

citește și: În apărarea lui Mircea Vulcănescu

Fie că nu demisionează Nicolae Ciucă, fie că președintele respinge propunerea PSD pentru funcția de prim ministru, ei iau în calcul orice breșă, atacând până la noi ordine pe unitate organismul cel mai slab din coaliția de guvernare. Lătratul pe la colțuri ai exclușilor din conducerea partidului, fluieră-vântul celui plecat, învârtoșarea diviziei de presă, pe aceleași obositoare teme, arată că D-LAB-ul e în perioada în care își reglează tirul. Înainte de a porni vânătoarea de tigrii, trage în coțofene.

Departe de mine gândul că ultima victimă a progresismului de gheretă, Lucian Bode, n-ar știe de unde i se trage intifada. Cine a poruncit DIICOT să intre-n luptă? La noi, anticorupția s-a cam înfrânt. Tema nu mai stârnește învârtoșarea nervilor potrivnici staturii drepte. Arestările nu mai fac rating. Lumea s-a cam lămurit și cum e cu tehnica salvării. Dar și cu încălzirea globală, în plin cald nemțesc.

Lucian Bode și Nicolae Ciucă la Congresul PNL din 2021

UM-urile de presă s-au desconspirat prin efectul de zarvă între pițigoi. Toată lumea pricepe că mulți colegi din presă sunt trași de ațele sistemului, iar că epoleții se văd la ore de vârf și de maximă audiență, în direct cu țara suferindă.

Necreștinii visează să pună ghiarele de ulii pe electoratul de dreapta, fără a băga de seamă că acesta s-a cam orientat spre suveranism.

Totodată, fiindcă multe din temele parazite unui stat național și suveran nu mai prind la mase, se agață, precum colacul de umbra înecatului, de plagiate.

Anticorupția nu mai are demaraj

Înainte politicienii erau controlați prin acoperiții serviciilor de securitate, mai apoi speriați cu dosarele penale, ulterior șantajați cu viețile amoroase, extraconjugale, pentru că acum să vină, țuști, aruncat pe masă, morcovul frazelor necanonice din lucrările de doctorat.   

Ținta progresiștilor e evident Nicolae Ciucă. Atacul asupra lui Bode e cu boltă. Băieții și-au făcut mâna, lucrându-l pe Sorin Cîmpeanu. În plus, Ministerul Administrației și Internelor organizează toate cele patru alegeri din 2024. Au nevoie de un individ cu dublă comandă în fruntea ministerului. În cazul în care Bode ar fi decapitat, premierului i s-ar tăia mâna dreaptă.

YouTube video

Credeți că  rectorului Universității Babes Bolyai, Daniel David, nu i s-au arătat pisicile negre din carieră? Venerabilul dascăl s-a jupuit de orice normă morală, răsucindu-și, cu  cu 180 de grade, opinia referitoare la lucrarea de doctorat a lui Bode.

Șobolanii din biblioteci sunt aruncați în cocul doamnelor cochete

Nu întâmplător, toate universitățile din țară sunt puse sub o presiune inimaginabilă. Mecanismul de demolare a personajelor publice, șiret cum îl știm, s-a cuibărit, de ceva vreme, prin biblioteci. De acolo, trage firele cortinei și scoate la suprafață șobolanii. Tehnica e îndelung exersată. Are și învârtitori de profesie și biele manivele de rotit marea roată a prostiei lumii.

Paraplegicii doctrinei antinaționale tot caută un candidat. Codruța Kovesi, ca o informație de primă instanță, a încercat să-și asigure revenirea la postul de 30.000 de Euro în Parchetul European, în caz că dă greș în alegerile prezidențiale din 2024. I s-a spus că acțiunea e inadmisibilă, parafrazând registrul ghidurilor din justiție. Și atunci, năframă peste tort, se încearcă o altă pistă. Nu degeaba Maia Sandu e chemată la Davos, unde iluminații dau lumină.

Autodistrusă în Basarabia ar distruge și România, dacă asta e comanda. Am fost primul jurnalist care i-a denunțat obediența. Să rămânem vigilenți! Diavolul se îmbracă la Prada, dar se înbeculește la Davos.

VOCILE LUMII

Daniel David

Rector al Universității Babeș Bolyai

Daniel David, rectorul UBB

UBB a spus, în urmă cu trei luni, prin vocea rectorului Daniel David, într-un interviu acordat edupedu.ro și asumat pe pagina sa oficială, că verdictul lor, din 28 octombrie 2022, de neplagiat în lucrarea de doctorat a lui Bode, respectă toate standardele și rigorile academice la zi în astfel de situații.

În 10 ianuarie 2023, Comisia de Etică a UBB a luat o nouă decizie, radical diferită, după reanalizarea lucrării de doctorat a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Potrivit Hotărârii publicată pe site-ul UBB, concluzia analizei este că „suspiciunile de plagiat se confirmă”, relatează Gândul.info.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 757: Zelenski spune că țara sa face progrese în producția de rachete și drone

Ucraina face progrese în producţia de rachete pentru a se apăra de Rusia, a declarat seara trecută preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în mesajul său...

SUA consideră iminent un atac al Iranului asupra Israelului

Statele Unite ale Americii consideră că atacurile majore din partea Iranului către Israel sunt iminente. Acestea ar urma să aibă loc chiar în următoarele...

Primăvara într-un buchet – Ghidul celor mai parfumate și colorate flori de sezon

Primăvara este perioada când florile de toate mărimile și formele își fac apariția, aducând cu ele o explozie de culori și parfumuri, transformând peisajele...
Ultima oră
Pe aceeași temă