21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăOp & EdOpiniiSă nu-i cerem primarului ce nu are: onoare

Să nu-i cerem primarului ce nu are: onoare

Nu credeam că va veni prea devreme această zi, dar am ajuns să-i dau dreptate lui Marcel Ciolacu: demisia, Nicușor Dan!

L-am văzut pe primarul general nemulțumit că Protecția Consumatorilor a scos din circulație câteva mijloace de transport în comun infecte și defecte.

Nemulțumirea ar fi trebuit să fie alta: că încă mai sunt în circulație mijloace de transport în comun ce nu respectă niciun standard demn de o țară civilizată.

Nicușor Dan se plânge că ANPC a lăsat STB fără mijloace de transport suficiente.

Să nu uităm că Nicușor Dan și directorul general al STB, Adrian Criț, sunt cei care, începând cu anul trecut, au redus la jumătate flota circulantă a societății de transport public din Capitală.

Demisia este însă un act de onoare și nu ar trebui să avem o astfel de pretenție de la un om machiavelic precum Nicușor Dan.

Discutăm despre un om care se “săruta” în public cu lideri ai PNL și apoi, după doar câteva zile, îi acuza de sabotarea proiectelor pentru București.

Citește și:

Controlul ANPC, praf în ochi. Vehiculele STB rămân neigienizate și cu defecțiuni. FOTO

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă