3.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
AcasăOp & EdOpiniiLiviu Pleșoianu la România TV: Doamna Kovesi ar fi trebuit să fi...

Liviu Pleșoianu la România TV: Doamna Kovesi ar fi trebuit să fi fost demisă cu multă vreme înainte

Fosta șefă ANRP, Ingrid Mocanu, a declarat că procurorul șef al României a încălcat constant legile.

Doamna Kovesi singură recunoaste că nu respectă regulile Curții Constituționale. Noi asistăm ca la spectacol la încălcări abuzive ale legilor. (…) Poate chiar primește în suborcine și Parchetul General, și DIICOT.

Din ce am văzut prin dosarele DNA, nu sunt respectate deciziile Curții Constituționale. Unii judecătir le respect, dar alții nu. (…)

Doamna Kovesi nu contestă veridicitatea înregistrărilor, în afară de câteva cuvinte: mânca-ți-aș și alte câteva.”

Ați văzut ce a spus pe înregistrări, „continuați cu abuzurile”. (…) Fac dosare la fel, în speranța că le vor introduce pe culoare.

Abuzul este total dezincriminat, pentru că niciodată nu se duce nimeni la serviciu să încalce o lege de nebun,fără folos propriu. Fie delapidare, fie luare de mită. Abuzul în serviciu nu există în România, cei care sunt trimiși în judecată pentru aceasta, au dosare fabricate. Judecătorii care condamnă pe acest temei comit ilegalități”, a declarat Ingrid Mocanu.

Liviu Pleșoianu susține că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să fie demisă în urmă cu mult timp.

Dacă am fi fost un stat de drept, cum spun unii de la Burxelles, ar trebui să ne referim la un fapt încheiat, doamna Kovesi să fi fost demisă cu multă vreme înainte. (…)

Voi introduce în Parlament un proiect de lege și vom vedea câtă lume se mai bate cu Statul Paralel. Se fereră la ridicarea mandatelor șefilor din Servicii.”

Dan Andronic a intervenit,afirmând că faptele relatate anterior sunt palpabile și verificate.

„Cunosc foarte bine aceste situați, când Ponta și Coldea stăteau pe băncuță la Pescariu și aranjau cum să facă cu adresa de email a dnei Kovesi. (…) Ce vă spun acum sunt fapte, s-au întâmplat și au avut consecințe: unii au intrat la pușcărie. Alții nu, după principiul dominoului”, a afirmat Dan Andronic.

Cele mai citite

Aproximativ 20 de milioane de carduri bancare emise până în septemebrie 2021

Datele oferite de Banca Națională a României arată faptul că totalul de carduri emise în România la finalul celui de-al treilea trimestru din 2021...

Rata Covid la București scade continuu

Rata Covid la București scade continuu, deși Guvernul României este tot mai preocupat de evoluția pandemiei. Duminică, 5 decembrie 2021, incidenţa Covid calculată la 14...

Incendiu puternic în Popești Leordeni. Arde un depozit pe șoseaua de centură

Un incendiu puternic în Popești Leordeni s-a declanșat în dimineața zilei de duminică, 5 decembrie 2021. Incendiul s-a declanșat înainte de ora 7 dimineața...
Ultima oră
Pe aceeași temă