22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiDrulăii – noii securici

Drulăii – noii securici

Ce s-a întâmplat? Săptămâna trecută, DNA a scăpat niște înregistrări la o unitate media. Mai trebuie spus că acțiunea este ilegală? Ghidurile practice ale CSM stipulează clar că procurorii nu pot da informații presei despre datele unui dosar aflat în lucru. Darmite probatoriul.

Senatorul PNL George Stângă si președintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, s-au dus în cabinetul ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a-l ruga să mențină în funcții doi liberali în companiile subordonate.

Au căzut pe înregistrări. E foarte greu de crezut că DNA a instalat tehnică specială de ascultare, fără ca ministrul să fie informat. Siguranța cabinetului demnitarului este asigurată prin lege. Nu pot da buzna procurorii, fără ca șeful instituției se știe!

De ce tocmai la Cătălin Drulă, pui de securist, s-a întâmplat întâmplarea?
În ce țară din lume, un lider politic mai e acuzat că face acțiuni de lobby?

Însăși definiția partidului, “un grup de interese organizat legal,” arată că membrii unei astfel de entități colaborează instituțional.

Ce e afară lobby, aici e trafic de influență, pentru că ambasadele nu vor să lase politicienii să adopte o lege a lobby-ului.

Oriunde în lume, omul politic își susține propria echipă pentru a-și putea pune în aplicare programul politic. Doar la pudelii noii ordini progresiste a lumii, se aduc oameni de pe stradă pentru a-i califica, drept politruci, la locul de muncă.

Cătălin Drulă e fiu de securist. USR-PLUS e format de noii securici. O logică scurtă definește gestul ministrului de “dare-n gât”a lui Stângă și a lui Dumitrescu, drept pur securist.

Sifonari au fost, sifonari sunt încă

desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

O acțiune similară s-ar fi petrecut și la Ministerul Economiei, condus de Claudiu Năsui, alt pui de securist.

Dacă se certifică informația scăpată pe surse înseamnă că asistăm la o acțiune concertată de folosire a instituțiilor de forță împotriva liderilor liberali.

Când se adună doi sau trei se pune de o orgie, așa știam încă din anii de liceu.

Orgia se va desfășura sub supravegherea procurorilor.

Ce să înțelegem, noi, oamenii simpli din acestea?

Liberalii au băgat dracu în casă și acum își smulg părul.

Dacă doi miniștrii toarnă la noul Gestapo ei se cheamă sifonari. Dacă apar trei, urcă la nivelul mai înalt calificat, de bidonari.

Se aproprie congresul PNL și cineva nu vrea să existe un spațiu liber de expresie și de alegere. Vorbeam de acum câteva luni că pe Ludovic Orban îl pot debarca doar prin apariția unui eveniment neașteptat, cunoscut sub numele de “Lebăda neagră.”

Și acesta nu poate fi decât gândit de instituțiile de forță ale statului. Mai nou, ne șoptesc cucuvelele de la Cotroceni și Lucian Pahonțu, general cu enșpe stele, s-a băgat în dispozitivul de compromitere a șanselor lui Orban.

Pare clar motivul pentru care Cătălin Drulă s-a jupuit de orice principiu moral și de orice condiție de atlet al bunei credințe?

După cum cititorii noștri cunosc, beizadelele foștilor nomenclaturiși, ajunse din cărucior, direct în scaunele de demnitari, nu au în cromozomii existenței bipede genetica gentlemanului. La fel ca puii de lup din păduri, ei sunt puternici doar în haită. Să ne mai amintim? “Florin Cîțu e un zombie politic.” Așa a spus despre premier. Și nimeni nu i-a făcut vânt pe scări. Vă dați seama ce spate are?

Mai cad și alții pe înregistrări

Deci, logic, că mai urmează o altă “cădere pe sculele Gestapoului.”

Orice liberal cu minte se poate întreba cum de le permite Klaus Iohannis ciracilor regimentului să prăvale arsenalul de luptă peste liberalii cu nume și cu autoritate?

E un imens abuz de autoritate. Se pare că președintele, emanat de la liberali, a pierdut controlul instituțiilor de forță.

Și mai e ceva. Corifeii neomarxismului n-au milă. Ei nu sunt ca oamenii normali. Au învățat de mici să jupoaie broaște, să mănânce cărăbuși, numai pentru a-și îndestula pofta de putere.

Membrii noii camarile de bidonari vor purta de azi numele generic de drulăi. Ei sunt noii securici, termen inventat de mine doar pentru a face diferența dintre vechile cadre ale sistemului comunist și noile brațe înarmate ale Inteligence-ului post-decembrist.

Drulăii, noi agenți ai corectitudinii politice: cu dușmanul la zdup

Iulian Bulai, scăpat de sistem din corvoada statului împietrit pe străzile din Oslo, în  chip de statuie vie, peste care puteau micționa albatroșii lui Ibsen în voie, , a făcut micul mare anunț. În USR-PLUS sunt așteptați noi membrii care vor să fie drulăi. Adică, mai simplu, călăi.

Agenția de condamnat exponenții vechiului regim are ușile deschise, indiferent de voința “stației” de la București. Asta e înnoirea. Se recrutează în văzul lumii criminali cu simbrie, iar victimele sunt copleșite de sindromul Stokholm.

Mirobolanta lume nouă a celor care gândesc doar în cuvinte simple și se conduc după lozinci face WOW. Să fii drulău înseamnă că poți intra fără pedigree securist în haită! Ce tare.

Vocile lumii

Iulian Bulai

Parlamentar USR-PLUS

“Lui Drulă îi place să fie corect. Hoții nu-l consideră om pe Drulă (aluzie la afirmația unui personaj din sceneta de la minister), ci câine. Fii Drulău, fii USR-PLUS!” a scris Iulian Bulai pe pagina sa de facebook, prezentând grafica de mai sus. 

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Rafael Nadal, victorie la revenirea în circuitul ATP! Spaniolul s-a calificat în turul secund la Barcelona

La revenirea în circuitul profesionist după mai bine de trei luni de absență, Rafael Nadal s-a calificat în turul secund al turneului ATP 500...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....

Corina Crețu: “Simplificarea regulilor PAC reprezintă un pas înainte”

Corina Crețu, europarlamentar și fost comisar european pentru politica regională, aduce în discuție necesitatea de a simplifica regulile Politicii Agricole Comune (PAC) a Uniunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă