31 C
București
sâmbătă, 13 august 2022
AcasăOp & EdOpiniiDin nou, șeful face, amărâtul trage

Din nou, șeful face, amărâtul trage

Într-un final, după o perioadă considerabilă, primăria Clotildei Armand a reacționat la imaginile publicate de “România liberă” cu plantele distruse din serele ADP Sector 1.

Cum era și de așteptat, conducerile primăriei și ADP nu-și asumă nicio gafă și caută un țap ispășitor.

Așa cum ne-am obișnuit în societatea românească, se va căuta un angajat amărât pe care să fie dată vina pentru isprava administrației.

Iată ce spune administrația publică locală: ,,La nivelul Administrației Domeniului Public Sector 1 s-a instituit o comisie care va cerceta și analiza eficiența și modalitatea în care s-a desfășurat activitatea de către Compartimentul Dendrofloricol din cadrul serelor din Șoseaua București-Ploiești nr.143, Sector 1. După analizarea situației, concluziile vor fi prezentate într-un Raport final, urmând ca după primirea acestuia informațiile solicitate să vă parvină”.

Ne și putem imagina cum o îngrijitoare angajată la Administrația Domeniului Public Sector 1 sabotează “proiectele mărețe” ale edilului Clotilde Armand și ale acoliților ei.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 171: Zelenski cataloghează din nou acțiunile armatei lui Putin drept teroriste

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că, după tot ce au făcut forţele ruse, "poate exista o singură atitudine faţă de Rusia - cea faţă...

Congresul american a adoptat definitiv planul masiv de investiții pentru climă și sănătate al lui Biden

Congresul american a adoptat definitiv planul masiv de investiţii pentru climă şi sănătate al lui Joe Biden, o victorie politică semnificativă pentru preşedintele american...

Halep, în semifinale la Toronto

Simona Halep o va întâlni pe Jessica Pegula în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari,...
Ultima oră
Pe aceeași temă