14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleWizzAir oferă știri despre EURO 2016 în timpul zborului

WizzAir oferă știri despre EURO 2016 în timpul zborului

Piloţii companiei aeriene Wizz Air vor oferi în timpul zborurilor actualizări ale rezultatelor meciurilor de fotbal la jumătatea și la finalul partidelor care se joacă în Franţa, la Campionatul European de Fotbal, a anunţat compania.

Informaţiile vor fi trimise către piloţi de către centrul de control cu sediul în Budapesta, prin intermediul sistemului Aircraft Communications Addressing and Repor­ting System (ACARS), asigurându-se că ultimele rezultate vor ajunge la pasionaţii de fotbal care zboară la 11.000 de metri altitudine.

Pasagerii vor fi înștiinţaţi că urmează să se anunţe ultima actualizare a scorului partidei în desfășurare, astfel încât cei care doresc să urmărească înregistrarea meciului mai târziu și nu vor să afle rezultatul se pot pregăti în consecinţă.

Wizz Air operează curse din 19 ţări dintre cele 24 aflate în competiţia europeană și are baze în cinci dintre ele.

„Nu îi putem priva pe călătorii noștri pasionaţi de fotbal de rezultatele meciurilor campionatului. Piloţii vor anunţa scorurile partidelor și, în acest fel, ne asigurăm că pasagerii vor afla rezultatele ­chiar și în zbor, la o altitudine de 11.000 de metri. Fie că zbori în interes de afaceri, în vacanţa de vară, sau să îţi încurajezi echipa favorită, în Franţa, vei primi ultimele noutăţi legate de scorul partidelor chiar în timpul zborului”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 68 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură co­nexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă