12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleWeekend fashion. Plouă sau nu, vara asta purtăm rochie!

Weekend fashion. Plouă sau nu, vara asta purtăm rochie!

Ce fel de rochii? Cam orice fel: dacă ești genul boem, romantic, atunci ar trebui să te îndrepți către materiale fluide și volane, printuri florale sau de inspirație naturală – fluturii sunt iar la mare căutare.
Dacă ești o persoană îndrăzneață, încearcă să combini texturile și printurile: dungi și buline, pliseuri și volane, volume mari cu croieli fixe.

Pentru birou, în continuare, variantele așa-zis cuminți sunt cele uni, culorile pastelate, croielile care nu sunt fixe pe corp, rochiile-clepsidră sau cele în formă de A, rochiile midi sau chiar maxi, în funcție de specificul muncii tale. Încearcă să te joci cu accesoriile pentru a obține un look fresh.
Pentru timpul liber, joacă-te cu culori puternice și croieli îndrăznețe. Lasă-ți umerii goi sau spatele gol pentru a nu uita că vara este anotimpul libertății.

Sunt o mulțime de variante! Așa că hai să nu mai ocolim rochiile și să le purtăm zi de zi, indiferent de ocazie!

Metamorfoză: Cum să fii o divă

Dacă vrei să ai un look dramatic, potrivit pentru o seară în oraș sau în club ori pentru o petrecere, dar fără a face schimbări majore în garderobă, atunci trebuie doar să găsești accentele potrivite. De exemplu, ținuta ta poate căpăta conotații total diferite dacă asociezi unei rochii-cămașă sau unei cămăși simple un body din tulle sau din dantelă, cum sunt cele din colecția Seven Sins. Fin, transparent, acesta va adăuga o notă de mister ținutei tale.

Body Seven Sins

De altfel, dantela poate fi elementul-surpriză în ținutele de acest gen. Încearcă niște mănuși din dantelă în combinație cu o rochie cu paiete sau chiar cu o salopetă neagră. Alege una cu spatele gol, cum este cea de la Zara, și o pereche de mănuși seducătoare de la Seven Sins. Dacă preferi un decolteu îndrăzneț, poți merge și pe această variantă. Alege încălțăminte în culori metalice sau animal print pentru un plus de dramatism. Atenție, însă, toate trebuie să fie coerente, să se îmbine armonios.

Ca să fii o divă până la capăt, trebuie să ai grijă și de tine, nu doar de ceea ce pui pe tine. De aceea, ritualul de îngrijire al pielii ar trebui să fie sfânt. După mai mult de 50 de ani de continuă inovație în domeniul beauty, Skeyndor a lansat o gamă de fiole concentrate care maximizează efectele tratamentelor din salon și ale produselor deja folosite acasă, cu rezultate vizibile pentru ten în doar o săptămână. Cele 8 tipuri de tratament sub formă de fiole vizează cele mai întâlnite probleme și tipuri de ten, de la hidratare intensă și calmarea pielii inflamate până la iluminarea pielii cu substanțe antioxidante și seruri cu efect de lifting. Kit-urile de tratament Skeyndor sunt disponibile în saloanele GETT’S și au prețuri cuprinse între 104 și 150 lei/cutie cu 7 fiole.

Nu uita să ai grijă și de părul tău. Keune propune gama Color Craving, care combină patru culori vibrante cu 4 pasteluri. O astfel de coafură nu va trece neobservată, cu siguranță. Și, mai ales pentru că e vară, părul tău are nevoie de protecție specială. Gama Care Line Sun Sublime îndepărtează produsele de protecție solară din păr, dar și clorul din pisicină sau sarea din apa mării. În plus, provitamina B5 din aceste produse previne deshidratarea firului de păr expus la razele solare. 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă