Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Wanda Nara, certată de propriul tată

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2020 - 09:02

Wanda Nara, soția și impresarul superstarului Mauro Icardi, este blamată de propriul tată pentru alegerile pe care le face. Andres Nara spune că fiica lui s-a lăsat dusă de val după ce s-a căsătorit cu Mauro Icardi şi asta i-a dăunat extrem de mult.

În fapt, divergențele dintre Wanda și tatăl său au început de la divorțul acesteia de primul soț, Maxi Lopez. Atunci, Andres Nara i-a luat partea lui Lopez și a învinovățit-o pe Wanda pentru decizia luată.

Andres Nara spune că Wanda s-a schimbat radical după ce a devenit faimoasă şi a început să câştige tot mai mulţi bani. „S-a pierdut în faima şi banii lui. Wanda ar trebui să înveţe mai multe lucruri de la sora ei, Zaira. Relaţia pe care o am cu Zaira este total diferită faţă de cea pe care o am cu Wanda. A fost mai simplu cu ea, are caracter. Nu i-am cerut niciodată Zairei să mă ajute în relaţia cu Wanda. Nu vreau să intervină nimeni”, a declarat tatăl blondinei.

De cealaltă parte, se pare că sexy-impresara este deranjată de faptul că tatăl ei păstrează încă o strânsă relație de prietenie cu Maxi Lopez, bărbatul de care ea a divorțat pentru a fi cu Icardi.

Comentarii