27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleVrei să dăruiești un cadou plin de emoții? Optează pentru darurile personalizate!

Vrei să dăruiești un cadou plin de emoții? Optează pentru darurile personalizate!

Vine o ocazie specială în viața de cuplu sau în cea de familie? Nu găsești acel cadou perfect, care să îți exprime sentimentele de dragoste sau de apreciere pentru soție, prietenă, mamă sau bunică? Cel mai bine ar fi să optezi pentru un dar personalizat!

Gândește-te la darul pe care ai de gând să îl oferi drept ceva care ți-ar plăcea să primești la rândul tău. De aceea, în căutarea cadoului perfect trebuie să iei în calcul preferințele persoanei dragi, precum și hobby-urile pe care le are. Dacă visează la o vacanță, cel mai bine ar fi să îi oferi un city break. Dacă are ca hobby pictura, o bună variantă de dar poate fi un sevalet.

În cazul în care prietenii tăi s-au mutat în casă nouă, o bună opțiune este să le oferi în dar cadouri care să le înfrumusețeze locuința. Personalizarea cadourilor pleacă de la tricouri, la căni, agende și chiar obiecte de decor.

Încă stai pe gânduri cu privire la cadourile personalizate? Iată câteva motive pentru care sunt o opțiune demnă de luat în considerare:

Sunt unice

Cadourile personalizate nu se găsesc pe raftul sau în oferta magazinelor fizice sau online, ci sunt create strict după indicațiile tale. În plus, un cadou personalizat este inedit și exprimă sentimentele tale față de destinatar. Mai mult, sunt o dovadă de originalitate.

Pot fi create în funcție de personalitatea destinatarului

Obiectele personalizate te ajută să te apropii foarte mult de dorințele și personalitatea destinatarului. Altfel spus, dacă vrei să oferi un dar care să impresioneze, ia în calcul preferințele, cariera, valorile și hobby-urile destinatarului. În plus, cadourile personalizate reușesc să transmită emoții și sentimente pe care noi, oamenii, câteodată nu avem curaj să le împărtășim.

Pot fi dăruite indiferent de eveniment

Un alt avantaj atunci când oferi cadouri personalizate este că se potrivesc la o gamă variată de ocazii: căsătorii, zile de naștere, botez, aniversare etc. Iar când vine vorba despre cadouri personalizate pentru familie acestea vor trezi în destinatar multe amintiri.

Prin cadouri personalizate arăți că îți pasă

Spre deosebire de cadourile pe care le poți cumpăra din magazine, cadoul personalizat îi arată destinatarului că îți pasă de el și ai investit timp și efort în căutarea darului perfect. Totodată, cadourile personalizate sunt o bună variantă de a-ți arăta mulțumirea și aprecierea față de destinatar.

Cum personalizezi un cadou?

Practic, orice poate fi personalizat cu un mesaj sau bilețel emoționant sau hazliu. Multe dintre firmele care personalizează obiectele au site-uri pe care poți plasa comanda, iar produsul să fie gata în maximum 24 – 48 de ore, în funcție produs și indicații. 

Cele mai citite

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
00:01:04

VIDEO: Inundațiile scufundă case în India

Victimele inundațiilor din statul indian Assam au declarat că se luptă pentru a avea acces la alimente adecvate și apă potabilă, în timp ce...

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă