10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleVrei sa daruieste o carte? Iata 5 carti pe care nimeni nu...

Vrei sa daruieste o carte? Iata 5 carti pe care nimeni nu le poate refuza!

Dupa o anumita varsta, incepem sa ne dam seama ca nu cadourile sunt cele mai importante, ci clipele petrecute alaturi de cei dragi. Degeaba primim cadouri scumpe de Craciun sau de ziua noastra, daca nu avem parte de iubire si de liniste. Insa, nu inseamna ca daca avem familia si prietenii alaturi nu ne mai putem bucura de cadouri, insa conteaza ca ele sa fie simbolice, nu daruite doar de dragul de a impresiona. 

Asa ca de cele mai multe ori, e posibil sa vi se para dificila alegerea unui cadou, mai ales daca nu stiti ce i-ar placea unei persoane. Daca ar fi sa ne gandim la cadourile ce pot fi daruite cu orice ocazie, cadouri simbolice si care chiar sa fie folosite, am putea sa includem florile pentru doamne si domnisoare, un pix sau un stilou de calitate pentru domni si bineinteles sa nu uitam de carti. 

Cartile reprezinta cadouri ideale, pentru ca dupa ce vor fi citite, vor completa bibliotecile persoanelor care le vor primi. Asa ca daca vreti sa daruiti un cadou cuiva drag si sunteti in pana de idei, cititi in continuare propunerile noastre. Vrem sa va recomandam cateva carti, mai exact cinci pe care nimeni nu le poate refuza, pentru ca se adreseaza unui public larg. Si va mai spunem un secret: le puteti comanda de pe internet, pe librarie online Librex.

Cinci carti pe care nimeni nu le poate refuza

Dragostea in vremea holerei, de Gabriel Garcia Marquez, este un roman clasic care a fost, este si va fi pe placul multor persoane. A fost publicata initial in 1985 si de atunci a fost citita cu sufletul la gura atat de femei, dar si de barbati, pentru ca nu este o simpla poveste de dragoste, este mai mult de atat. Este o carte atat de apreciata, incat a fost ecranizata in anul 2008. 

  

Pacienta tacuta, de Alex Michaelides este considerat thrillerul anului 2019. Este o carte captivanta, o carte pe care o sa vreti sa o cititi cat mai repede, pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat. Cui nu ii place o carte plina de suspans, cu situatii limita si mister din plin?


O alta carte clasica este si Poirot investigheaza, de Agatha Christie. Daca nu ati citit nici macar o carte scrisa de aceasta autoare, va recomandam sa incepeti cat mai curand, pentru ca o sa va placa! Aceasta carte este compusa din 11 povestiri al caror personaj principal este Hercule Poirot, un detectiv ce poate fi intalnit in majoritatea cartilor autoarei. 

Cine nu a citit La rascruce de vanturi, de Emily Bronte? Daca nu ati facut-o deja, va sugeram sa o luati in considerare ca lectura pentru urmatorul weekend si cu siguranta va reprezenta si un cadou reusit, pentru ca este o carte fenomen. 

Si ultima carte pe care v-o recomandam astazi, se numeste 21 de lectii pentru secolul XXI si este scrisa de Yuval Noah Harari. Este o carte foarte utila, care lamureste mare parte dintre problemele omului modern: cum sa extraga doar informatiile relevante si adevarate din ,,marea” de stiri false, ce este si ce nu este adevarat in culisele jocurilor politice ale marilor puteri si asa mai departe. Aceasta carte este foarte folositoare celor care nu stiu de unde sa isi ia informatiile despre problemele presante ale acestui secol si ii invata cum sa se fereasca de informatiile neadevarate. 


Ce parere aveti despre aceste carti? Le-ati citit deja? Le-ati oferi cadou?

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă