2.1 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeLifestyleVIDEO. Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut! Face jonglerii, DEGHIZAT, ca să câștige bani

VIDEO. Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut! Face jonglerii, DEGHIZAT, ca să câștige bani

Cristiano Ronaldo, starul portughez al clubului Real Madrid, le-a făcut o farsă trecătorilor pe străzile Madridului. Ronaldo a făcut jonglerii, deghizat într-un bărbat trecut de 40 de ani, pentru a vedea dacă îl recunoaște cineva. A avut parte de o surpriză.

Cu toate că stilul său de joc este unul unic, la fel ca și în cazul altor fotbaliști de top precum Messi, Ronaldo nu a putut fi recunoscut de către trecători doar după driblingurile sale. El a fost la un pas să se dea de gol, având în vedere că pentru bărbatul în care era deghizat, inclusiv cu forme mai pline, era mult prea sprinten. Pentru a fi cât mai credibil a lăsat și o cutie pentru pus bani.

Ronaldo a încercat să-i invite la joc pe trecători, dar nu a obținut decât cel mult o pasă sau câteva zâmbete. Nu a reușit să obțină nici măcar numărul de telefon al unei fete. 

Jucătorul Realului și-a păstrat a ascunsă identitatea până în momentul în care un puști a intrat în jocul său. După câteva jonglerii făcute de cei doi și câteva pase schimbate, Ronaldo i-a oferit puștiului o minge cu autograful său și apoi și-a dat jos deghizarea. Dacă înainte nu a fost băgat în seamă, de această dată a creat isterie în jurul său, fiind solicitat pentru autografe sau fotografii.

Acțiunea a făcut parte dintr-o campanie a unuia dintre sponsorii lui Ronaldo, producătorul de echipamente electronice Monster. 

Citește și Români împotriva românilor, la Belgrad. Cine a anunțat că o va huidui pe Steaua

Cele mai citite

Pe ce cheltuie CE Oltenia 1 milion de euro

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste un milion de euro pentru închirierea de utilaje și echipamente de construcții și de lucrări...

De azi intră în vigoare Sistemul de Garanție – Returnare. Ce presupune

Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) devine funcţional în România, începând de astăzi, ocazie cu care ţara noastră va deţine al doilea cel mai mare sistem...

Pe ce cheltuie CE Oltenia 1 milion de euro

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste un milion de euro pentru închirierea de utilaje și echipamente de construcții și de lucrări...
Ultima oră
Pe aceeași temă