37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Mikayla a dovedit că „îngerii există cu adevărat”

GALERIE FOTO. Mikayla a dovedit că „îngerii există cu adevărat”

În lumea sportului există vedete care nu se limitează la a fi doar o prezență efemeră pe teren, ci reușesc să își lase amprenta în inimile și imaginația fanilor. Printre aceste figuri se numără și Mikayla Demaiter, cea care a lăsat hocheiul pentru a deveni influencer pe social media.

Deși avea în față o carieră promițătoare în hochei, Mikayla a fost nevoită să se retragă din liga profesinistă canadiană de hochei feminin în 2019, după ce a suferit o accidentare teribilă la genunchi.

Supranumită „cea mai sexy jucătoare de hochei din lume” pe vremea când evolua pentru Bluewater Hawks, Mikayla s-a repliat rapid. Canadianca a profitat de popularitatea câștigată pe rețelele de socializare și a devenit un influencer de succes.

Blondina nu ezită să posteze imagini extrem de provocatoare pe internet, captivând atenția urmăritorilor. Fosta sportivă nu are reticențe în a se fotografia în lenjerie intimă sau costum de baie, încântându-și astfel milioanele de fani virtuali.

Ultima sa postare de pe Instagram a făcut adevărate valuri printre cei mai înfocați urmăritori. Îmbrăcată într-o ținută de culoare alba, care îi evidenția silueta bine definită, tânăra de 23 de ani a demonstrat că este cu adevărat întruchiparea unui „înger” pe pământ.

În descrierea postării, ea a glumit: „În scop de cercetare, iată un videoclip pentru a demonstra că îngerii există cu adevărat”. Fanii nu s-au putut abține și au invadat rubrica destinată comentariilor. „Cum îți ascunzi aripile?” a întrebat un fan. „Nu ai vrea să știi?”, i-a răspuns Mikayla. „Atât de frumoasă”, a fost de acord un alt urmăritor. „O zeiță superbă”, a scris un alt urmăritor al blondinei. „Direct din rai”, a comentat un altul.

Fosta portăriță primește o atenție imensă din partea companiilor care doresc să-și promoveze produsele, fiind căutată în special de brandurile de lenjerie intimă. Iar ședințele ei foto se bucură de o popularitate semnificativă, așa cum s-a întâmplat și în timpul verii, când canadianca a petrecut o perioadă semnificativă în Paris, unde a realizat numeroase ședințe foto, unele dintre ele având celebrul Turn Eiffel ca decor de fundal.

Pentru cei mai înfocați fani, blondina și-a deschis un cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans. Totuși, canadianca are și contestatari, unele voci susținând că formele sale bombastice se datorează, de fapt, operațiilor estetice.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă