13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiCarmen Harra: Cât de aproape este al treilea Război Mondial

Carmen Harra: Cât de aproape este al treilea Război Mondial

Vedeta de televiziune Carmen Harra, despre care se consideră că este clarvăzătoare, a lansat o estimare asupra riscurilor izbucnirii unui al treilea Război Mondial.

„Apropo de conflict și războaie, 2024 duce conotația și pericolul unui război. Este un război care prinde lumea întreagă. Este un război care, de fapt, începe în Orientul Mijlociu, că de acolo încep, întotdeauna, războaiele, apropo de karma. Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu, acolo unde, cu mii de ani în urmă, s-a creat primul război. Pericolul, în 2024, este ce se întâmplă în spatele războiului dintre Israel și Palestina, cine sunt puterile care trag sforile, de unde pericolul care poate veni și escalada în Europa, în America. Lupta care se duce între China, America, Rusia… marile puteri ale lumii”, a susținut Carmen Harra.

Carmen Harra a prezentat aceste idei în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. Emisiunea s-a intitulat “Previziuni pentru 2024 | Căderea lui Putin, al Treilea Război Mondial și seisme majore”.

Carmen Harra mai susține că în 2024 vor fi consemnate cutremure și inundații, inclusiv în regiuni unde asemenea fenomene nu s-au mai produs de multă vreme.

Carmen Harra este o persoană publică, originară din România, unde era cunoscută ca interpretă de muzică ușoară. Apoi, ea s-a mutat în SUA și este acum socotită clarvăzătoare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu, despre demiterea șefului APIA: Este DNA sesizat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat în cazul demiterii directorului general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), liberalul Ionuţ...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Dubioasele licitații ale Institutului Ana Aslan

Un șir de licitații desfășurate de Institutul ”Ana Aslan” pentru achiziția de mobilier medical sunt subiectul unei investigații ample, după apariția unor semne...
Ultima oră
Pe aceeași temă