Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Varvara, „sirena” blondă a înotului din Rusia

Deși abia s-a răcorit afară, diva înotului sincron din Rusia, Varvara Subbotina, tânjește după soare și vară.

Share

Rl online 0 comentarii

18.11.2020 - 20:39

Întoarsă recent dintr-un stagiu de pregătire cu echipa sa în Emiratele Arabe Unite, rusoaica deja duce dorul nisipului fierbinte, al soarelui toropitor și al apei calde, după cum singură declară pe Instagram.

Tânăra de 19 ani se consolează cu pozele rămase în urma verii și le împărtășește cu urmăritorii săi. Astfel, în ultima sa postare, blonda și-a arătat suplețea, pozând seducător pe o plajă, îmbrăcată într-un bikini negru.

Cvadrupla campionă mondială a spus că imaginile din cantonament îi amintesc de zilele însorite, care îi lipsesc cu desăvârșire acum, când s-a întors în Rusia. „Vara s-a terminat și rămân doar cu fotografiile”, a scris Subbotina.

„Am reluat deja antrenamentele, de aceea public mai puține fotografii decât de obicei. Îmi pare rău, nu am suficientă putere și timp pentru Instagram”, a adăugat ea, scuzându-se în fața fanilor.

În urmă cu un an, „sirena” blondă, așa cum este alintată, mărturisea că este dependentă de telefonul mobil. „Dacă nu am mobilul în mână pentru a scrolla printre postările de pe site-urile de social media, simt că încep să tremur”, spunea pe atunci Varvara.

Comentarii