19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleVanesa, cheia succesului pentru Tomic

Vanesa, cheia succesului pentru Tomic

Nu mai e niciun secret că Tomic formează un cuplu cu Vanesa Sierra, o brunetă cu forme demențiale care i-a furat inima în toamna anului trecut.

Aceasta l-a însoțit pe tenismenul australian în Qatar, acolo unde au avut loc calificările pentru primul turneu de Grand Slam al anului, și se pare că i-a purtat noroc.

Bernard a obținut un loc pe tabloul principal al Australian Open, competiție ce va debuta la Melbourne, pe 8 februarie, după ce l-a învins pe compatriotul său John-Patrick Smith în ultimul tur al calificărilor de la Doha.

Imediat după reușita lui Tomic, tânăra de 26 de ani a postat un videoclip jucăuș pe Instagram. În imagini, Vanesa pare să-și lege pantofii în timp ce ține racheta portocalie a iubitului. Apoi, Bernard îi cere acesteia racheta albastră și, printr-un efect special, Sierra îi schimbă culoarea atingând-o până când devine albastră.

În descriere, Vanesa a lăudat munca grea depusă de tenismen, scriind: „Racheta a primit niște puteri speciale, felicitări pentru calificarea la Openul Australiei, dragul meu!”.

 

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă