Vanesa, cheia succesului pentru Tomic

Bernard Tomic, băiatul rău al tenisului mondial, a obținut, la finalul săptămânii trecute, calificarea pe tabloul principal de la Australian Open, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără susținerea frumoasei sale iubite.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2021 - 20:40

Nu mai e niciun secret că Tomic formează un cuplu cu Vanesa Sierra, o brunetă cu forme demențiale care i-a furat inima în toamna anului trecut.

Aceasta l-a însoțit pe tenismenul australian în Qatar, acolo unde au avut loc calificările pentru primul turneu de Grand Slam al anului, și se pare că i-a purtat noroc.

Bernard a obținut un loc pe tabloul principal al Australian Open, competiție ce va debuta la Melbourne, pe 8 februarie, după ce l-a învins pe compatriotul său John-Patrick Smith în ultimul tur al calificărilor de la Doha.

Imediat după reușita lui Tomic, tânăra de 26 de ani a postat un videoclip jucăuș pe Instagram. În imagini, Vanesa pare să-și lege pantofii în timp ce ține racheta portocalie a iubitului. Apoi, Bernard îi cere acesteia racheta albastră și, printr-un efect special, Sierra îi schimbă culoarea atingând-o până când devine albastră.

În descriere, Vanesa a lăudat munca grea depusă de tenismen, scriind: „Racheta a primit niște puteri speciale, felicitări pentru calificarea la Openul Australiei, dragul meu!”.

 

Comentarii