16.4 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleUn nou sistem de închirieri auto!

Un nou sistem de închirieri auto!

Pot fi închiriate atât autoturisme cât și autoutilitare sau autorulote.

 

Despre ce tip de servicii este vorba?

            Sistemul acesta modern de închirieri mașini se bazează pe posibilitatea de a închiria în mod direct mașini de la proprietarii locali. Este o modalitate de a contracta servicii de foarte bună calitate dar și o oportunitate pentru proprietarii de mașini care doresc un venit suplimentar.

            În general sunt acceptate de către companie autoturisme nu mai vechi de 10 ani, care se află într-o stare tehnică foarte bună și sunt și foarte bine întreținute!

            Așadar, dacă agreați ideea de a conduce dumneavoastră mașina închiriată și dacă doriți să aveți de unde alege (ofertele sunt mult mai variate), puteți apela cu încredere la companii care oferă astfel de servicii, în multe localități din România.

            Perpetoo.com este platforma online care vă furnizează într-un mod foarte simplu exact informațiile de care aveți nevoie pentru orice tip de serviciu de inchiriere auto.

Când aveți nevoie de o mașină închiriată?

            Situațiile în care închirierea unui autoturism este necesară sunt multiple. Foarte multă lume apelează la astfel de servicii atunci când mașina proprie s-a defectat sau atunci când aceasta a fost vândută și nu a fost posibilă achiziția uneia noi.

            Aceste servicii sunt utile și pentru persoanele care nu posedă încă un autoturism, însă trebuie rezolvate anumite probleme în mod urgent.

            Indiferent de situație, este foarte util să cunoașteți toate tipurile de servicii de închirieri auto care sunt disponibile în momentul de față la noi în țară.

            Pe site-ul perpetoo.com găsiți selecția de autoturisme oferite spre închiriere în mod direct de către proprietari, precum și orașele în care serviciile sunt disponibile.

           Localitățile de unde se pot închiria autoturisme sunt următoarele: Cluj Napoca, București, Oradea, Sibiu, Iași, Timișoara, Suceava, Constanța și Brașov.

            În toate localitățile în care există și aeroporturi, compania vă oferă posibilitatea de a închiria în mod direct, chiar din aeroport, autoturismul de care aveți nevoie.

            Pentru a putea face o comparație cu ofertele celorlalte companii care furnizează servicii de închirieri auto, vă oferim câteva exemple.

            În orașul Cluj Napoca sunt disponibile pentru închiriat următoarele mașini: Opel Astra, Dacia Logan, Dacia Sandero, Lexus NX 300 H, Ford Mustang. Prețurile variază între 15-129 EURO/zi, în funcție de tipul mașinii.

            De asemenea, serviciile de inchiriere auto Cluj sunt disponibile inclusiv pentru persoanele care au nevoie de o mașină chiar de la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj.

            Oferte interesante există și pentru celelalte localități din România. Toate mașinile oferite spre închiriere în mod direct de către proprietari le găsiți postate pe site! De asemenea, tot aici sunt afișate  și prețurile.

            În această perioadă există numeroase oferte foarte atractive, pentru informații suplimentare puteți să contactați imediat un reprezentant din cadrul companiei pentru a stabili cât mai repede toate detaliile.

             

              

Cele mai citite

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă