Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nepot al lui Meghan Markle a încercat să intre cu un cuţit într-un club

Unul dintre nepoţii lui Meghan Markle a primit un avertisment din partea Poliţiei britanice, după ce a încercat să intre cu un cuţit într-un club din sudul Londrei, duminică dimineaţă, unde dorea să sărbătorească nunta mătuşii sale cu prinţul Harry.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2018 - 17:40

Poliţiştii londonezi spun că au fost chemaţi la un club din districtul Kingston-on-Thames la primele ore ale dimineţii de duminică, după ce un bărbat "a declarat în mod deschis că avea asupra lui un cuţit şi a încercat să intre în acel club", scrie Agerpres.

Doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, care efectuau o vizită în Marea Britanie, au fost chestionaţi într-un hotel din apropiere. Ei au primit un avertisment din partea Poliţiei metropolitane, însă nu au fost arestaţi. Unul dintre cei doi tineri a predat poliţiştilor din proprie iniţiativă şi un spray paralizant.

Potrivit presei britanice, unul dintre tineri este Tyler Dooley, în vârstă de 25 de ani, fiul lui Thomas Markle Jr., unul dintre fraţii vitregi ai lui Meghan Markle. Poliţia britanică a refuzat să dezvăluie identităţile bărbaţilor implicaţi în acest incident.

Meghan Markle, care a primit titlul de ducesă de Sussex, nu l-a invitat pe Tyler Dooley la nunta ei.

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, are alţi doi copii, care provin din prima lui căsătorie (cu Roslyn Loveless) - Thomas Markle Jr. şi Samantha Grant. Thomas Markle Jr., născut în 1966, a fost căsătorit cu Tracy Dooley, cu care are doi fii: Thomas şi Tyler Dooley. La rândul ei, Samantha Grant, născută în noiembrie 1964, are trei copii. Cei doi fraţi vitregi ai lui Meghan Markle şi copiii lor nu au participat la nunta regală.

Comentarii

loading...