24.2 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeLifestyleUn actor de teatru, arestat pentru că a jucat într-un clip rolul...

Un actor de teatru, arestat pentru că a jucat într-un clip rolul unui poliţist băut

Actorul Dmitry Smolev a fost găsit vinovat că a discreditat poliţia rusă şi pentru că a purtat ilegal o uniformă de poliţist, scrie BBC.

În prezent, el face parte din distribuţia spectacolului „Dyuma” de la Teatrul Sovremennik din Moscova.

În clipul de 12 secunde, Smolev apare împleticindu-se şi fumând o ţigară. El a fost publicat de un blogger pe reţeaua de socializare TikTok.

Într-un interviu acordat RT, Smolev a spus că bloggerul l-a rugat să joace în clip şi i-a dat uniforma de poliţist pentru rol. Actorul a adăugat că nu ştia unde urma să fie difuzat acest clip.

Teatrul Sovremennik a emis un comunicat în care transmite că „înţelege că necunoaşterea legii (cum s-a întâmplat în cazul lui Dmitry Smolev) nu absolvă pe nimeni de responsabilitate”.

„În realizarea acestui clip, artistul şi partenerul lui – care l-a publicat în social media – nu au cunoscut, în primul rând, legea, apoi nu s-au obosit să adauge explicaţii filmării, ceea ce ar fi clarificat că era vorba despre un rol”.

Clipul, au mai spus reprezentanţii teatrului, era „chiar reuşit” şi „este păcat că nu munca din teatru a lui Dmitry Smolev a atras atenţia media, ci acest incident”.

Spectacolul „Duyma”, după Ivan Okhlobystin, va fi prezentat joi şi vineri, în ciuda arestării lui Smolev, a mai transmis teatrul.

Cele mai citite

Cât de importantă este să rostești rugăciunea de fiecare zi

 Pentru creştini este foarte important să se roage zilnic. Rugându-ne în fiecare zi, suntem în dialog cu Dumnezeu şi arătăm că suntem conştienţi...

Ingredientul alimentar pe care îl poți pune în soluția pentru parchet. Podeaua va fi curată lună

Scorțișoara este, cu siguranță, un ingredient nelipsit din orice bucătărie. Acest praf maroniu dă o aromă incredibilă anumitor deserturi, dar are și alte...

Volodimir Zelenski a semnat decretul! Cine este românul care urmează să fie decorat de președintele Ucrainei

Actul a fost publicat de autoritățile ucrainene pe 4 septembrie 2023 și recompensează "contribuția personală semnificativă la consolidarea cooperării interstatale, sprijinirea suveranității statului...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies