Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ultimul episod „Game of Thrones” a fost urmărit de peste 19 milioane de americani

Ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, difuzat duminică seară, a fost urmărit de peste 19 milioane de americani, stabilind un nou record.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2019 - 10:17

Pe HBO, HBO Go şi HBO NOW, episodul final a fost vizionat de 19,3 milioane de americani, depăşind recordul precedent al serialului, de 18,4 milioane de spectatori, stabilit săptămâna trecută, potrivit Variety.

Doar pe HBO, el a fost urmărit de 13,6 milioane de telespectatori, doborând recordul reţelei pentru un episod. Acesta era deţinut de premiera sezonului a patrulea din „Clanul Soprano/ The Sopranos”, în 2002, cu 13,4 milioane de telespectatori.

„Game of Thrones”, disponibil în 150 de ţări din lume, a ajutat şi la creşterea audienţei pentru „Barry”, al cărui final de sezon secund a fost urmărit de 2,7 milioane de telespectatori pe platformele HBO.

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

Comentarii