Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tu cum procedezi atunci când vrei să investești în cele mai bune produse pentru casă și grădină?

Când vine vorba de casă sau grădină, este normal să-ți dorești tot ce-i mai bun. Însă găsirea celor mai eficiente, economice, practice și ușor de utilizat produse nu este întotdeauna o misiune simplă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2020 - 12:22

Vrei să-ți cumperi cea mai bună centrală termică, cel mai bun espressor, cea mai buna masina de spalat vase sau cel mai bun frigider pentru locuința ta? Știai că există un motor de căutare special creat pentru a rezolva astfel de dileme?

Pe internet există o mulțime de informații legate de electrocasnice și bunuri pentru casă și grădină. Dar găsirea celor mai potrivite materiale, studiul și la final cumpărarea lucrurilor potrivite este o sarcină foarte dificilă și consumatoare de timp. Pornind de la acest principiu, a luat naștere motorul de căutare Homedelux, un site specializat în prezentarea și comercializarea bunurilor necesare pentru o amenajare completă a locuinței.
 
Prin ce diferă Homedelux de alte motoare de căutare?
 
Din punct de vedere funcțional, Homedelux poate fi folosit ca orice alt motor de căutare, introducând în căsuțele speciale cuvintele cheie de interes, dar folosind termeni legați de casă și grădină. Luând unul din exemplele de mai sus, atunci când vrei să cauți ’’cea mai bună mașină de spălat vase’’ poți introduce întocmai această expresie și pe lângă o mulțime de produse, vei găsi și materiale profesionale pe care să le folosești ca reper.
 
Homedelux colaborează cu mai mult de 20 din cele mai populare magazine online din România ale căror produse le listează împreună cu o mulțime de alte informații importante pentru a facilita navigarea utilizatorilor și a-i ajuta să găsească într-un singur loc tot ce au nevoie pentru locuințele lor.
 
Articolele despre diferite produse și modul lor de selecție publicate pe site-ul Homedelux sunt doar articole de înaltă calitate, scrise sub formă de ghiduri, care oferă toate informațiile necesare efectuării unei achiziții în cunoștință de cauză.
 
De ce să folosești Homedelux atunci când vrei să-ți modernizezi locuința?
 
Popularitatea shopping-ului online a crescut treptat începând cu anii 2010. Iar anul acesta, în mare parte și datorită pandemiei de COVID-19, a atins un nivel nemaipomenit până în prezent. Multe magazine online au raportat în prima jumătate a anului vânzări cu 30 - 60 de procente mai mari în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, iar tendința de creștere a rămas aceeași și în lunile următoare.
 
Din multe puncte de vedere, în prezent, shopping-ul online este mult mai avantajos decât cel din magazinele fizice, iar prin metoda sa de livrare a informațiilor, Homedelux i-a dat o cu totul altă semnificație. Nu era dificil să faci cumpărături pe internet nici până acum. Dar cu Homedelux este floare la ureche chiar și pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu mediul virtual.
 
Atunci când vine vorba de casă și grădină, cu Homedelux ai doar la un click distanță toate produsele de care ai nevoie, indiferent de specificul lor. Sensodays, Piatră Online, Top Shop și multe alte magazine online de succes au listate aici cele mai bune produse ale lor. Practic este singurul loc unde poți să-ți faci planuri pentru achiziția unor noi electrocasnice în același timp în care alegi și piatră de pavaj sau așternuturi pentru dormitor, iar înainte de a lua o decizie, prin materiale de specialitate, te poți informa și corespunzător.

Comentarii