23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăLifestyleTrupa Rolling Stones vrea să-l dea în judecată pe Donald Trump pentru...

Trupa Rolling Stones vrea să-l dea în judecată pe Donald Trump pentru că le folosește un cântec

Trupa britanică The Rolling Stones a anunțat că îl va da în judecată pe liderul de la Casa Albă, Donald Trump, dacă acesta va continua să folosească un cântec al formației Rolling Stones în scopuri politice.

Potrivit BBC, trupa britanică e nemulțumită de faptul că echipa lui Trump a folosit din nou cântecul „You Can’t Always Get What You Want” la un miting electoral al lui Trump.

Se știe că, în timpul campaniei electorale din anul 2016, pe care Trump a câștigat-o, echipa republicană a folosit melodia „You Can’t Always Get What You Want”, deși Rolling Stones a precizat că nu-l susține pe Trump.

Acum, când Trump dorește un al doilea mandat de șef al statului, echipa lui Trump a utilizat același cântec în cadrul mitingului organizat în orașul Tulsa.

Drept urmare, Rolling Stones a avertizat echipa lui Trump că folosirea de cântece fără permisiune înseamnă o încălcare a drepturilor de autor (copyright) şi va fi subiectul unei acţiuni în justiție.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă