19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrei goluri și prea mulți nervi în Manchester United - Manchester City...

Trei goluri și prea mulți nervi în Manchester United – Manchester City 1-2

Cel mai așteptat duel al etapei din Premiere League, duelul dintre marile rivale din Manchester s-a terminat cu victoria oaspetilor de la City.

Manchester Unidet şi Manchester City s-au întâlnit în etapa a 4-a din Premier League. Cel mai aşteptat duel al toamnei în Anglia a început cu o dominare clară a trupei lui Guardiola, care a deschis scorul în minutul 16, prin Kevin de Bruyne.

Un şut al aceluiaşi De Bruyne a şters bara câteva minute mai târziu, iar Iheanacho a ridicat apoi scorul la 2-0 pentru City, în minutul 36. Spre finalul primei reprize Claudio Bravo, portarul adus de Guardiola de la Barcelona, a gafat incredibil, iar Ibrahimovic a reluat fulgerător în plasă.

În repriza secundă nu s-a mai înscris, iar scorul final a rămas 2-1 pentru City. A fost prima înfrângere a lui United, cu Mourinho pe bancă, în timp ce Guardiola este neînvins ca antrenor al lui City şi ocupă primul loc în Premier League.

Echipe de start:

Manchester United: De Gea – Valencia, Bailly, Blind, Shaw – Pogba, Fellaini – Mkhitaryan, Rooney, Lingard – Ibrahimovici.

Manchester City: Bravo -Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Sterling, Nolito, Iheanacho.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă