Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trecerea prin vama Promachonas spre Grecia se desfășoară normal, susține Ministerul român de Externe

Trecerea prin punctul de frontieră Kulata - Promachonas (Bulgaria - Grecia) se desfăşoară, duminică, normal, fără coloană de vehicule în aşteptare, anunță Ministerul român de Externe.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 16:46

La punctul de frontieră Promachonas, statul grec asigură circulația maşinilor pe patru benzi și sunt operaţionale trei puncte de testare împotriva infectării cu Covid-19, a anunțat, duminică, 5 iulie, Ministerul Afacerilor Externe al României.

''Potrivit informaţiilor comunicate de reprezentantul Consulatului General al României la Salonic aflat la faţa locului, la acest moment, fluxul în punctul de frontieră se desfăşoară normal, fără coloană de autoturisme în aşteptare. Accesul autoturismelor se realizează pe patru benzi, fiind operaţionale şi trei puncte de testare pentru infecţia cu Covid-19'', precizează comunicatul MAE.

Ministerul român de Externe a anunțat că angajați diplomatici ai României sunt prezenţi de-a lungul întregii zile de duminică în punctul de frontieră Promachonas pentru a asigura cetăţenilor români asistenţă consulară, în caz de nevoie.

Comentarii

loading...