14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Un nou hotel ibis Styles se va deschide la Brașov

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov.

Hotelul, situat în inima României, va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului.

O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți.

Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter, care le vor oferi oaspeților confort și accesibilitate.

Situat pe strada Cristianului, hotelul se află în imediata apropiere a viitoarei Săli Polivalente Brașov – sală multifuncțională pentru evenimente sportive de interior, concerte, congrese și alte evenimente culturale, programată să fie inaugurată în 2024-2025.

Locația va fi extrem de accesibilă cu avionul, datorită apropierii de viitorul Aeroport internațional Brașov, care se află la mai puțin de 10 km distanță. Dar și cu mașina, pe DN1, din București și Sibiu.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Brașov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

Venirea ibis Styles la Brașov – unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane și orientate către design din portofoliul Accor – este o veste excelentă. Atât pentru grup, cât și pentru oraș. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere. Și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ.

Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului și diversificarea vieții culturale. Pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea. Și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc.” spune Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

„Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Brașov este un mare plus pentru zonă. Deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă și mai primitoare.

Ibis Styles este un brand excelent pentru noi. Ne permite să îmbrățișăm o temă și să construim un design îndrăzneț și creativ în jurul ei. Pentru a le împărtăși oaspeților și comunității valorile noastre.

Mai mult decât atât, parteneriatul cu Accor este o garanție pentru servicii hoteliere profesionale, și entuziaste. Care au grijă de oaspeți, precum și de comunitate și de mediu.

Oaspeții locali și internaționali vor avea, deopotrivă, certitudinea că pășesc în aceeași cultură a serviciilor oferite. Și orientate spre detalii ca în orice altă unitate din rețea. Dar, cu un design inspirat la nivel local și o poveste unică ce abia așteaptă să fie descoperită.” spune reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel

Ultima oră
Pe aceeași temă