7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăLifestyleTravel„Litoralul pentru toți” oferă reduceri la cazare de 25 la sută

„Litoralul pentru toți” oferă reduceri la cazare de 25 la sută

În România va începe programul „Litoralul pentru toți”, în cadrul căruia se oferă reduceri la cazare de 25 la sută. Programul “Litoralul pentru toți” este lansat de compania Rezident.

Rezident marchează deschiderea sezonului estival 2022 cu programe de vacanță. În mai și iunie, sunt reduceri de până la 25 la sută pentru închirierea apartamentelor în regim hotelier. Compania estimează că după vacanța de 1 Mai, când gradul de ocupare al apartamentelor pe care le operează este de 100%, cererea de vacanțe la Eforie Nord se va menține ridicată în primele două luni din sezonul estival.

“Litoralul pentru toți” marca Rezident oferă bonus o noapte de cazare la pachetele de trei nopți. Tarifele sunt de la 200 de lei / noapte / apartament. Patru persoane plătesc cel mai puțin 600 de lei pentru o vacanță de patru nopți. Acest tarif este pentru perioada între 1 mai și 17 iunie.

Un alt program lansat de Rezident pentru începutul de sezon încurajează locuirea de lungă durată pe litoralul românesc, mai precis două-patru săptămâni, la prețuri începând la de 330 de euro. Prețurile pleacă de la 330 de euro pentru două săptămâni într-un apartament cu vedere la stațiune. 450 de euro costă două săptămâni într-un apartament cu vedere la mare.

Cazare pe litoral pe termen lung, până la 28 de nopți

Pentru un apartament cu două dormitoare și un living spațios, cu vedere la mare din toate camerele, prețul este de 540 de euro pentru 14 nopți. Același apartament costă 900 de euro pentru 28 de nopți.

“Sunt ofertele cu care venim în întâmpinarea celor care vor să locuiască pentru o perioadă îndelungată pe litoral, în lunile din sezon mai puțin aglomerate. Am constatat o creștere a cererii pentru lunile mai și iunie încă de anul trecut, venită din partea celor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant și unde pot lucra remote, a bunicilor care să petreacă mai mult timp cu nepoții, a celor care au nevoie de tratamente de prevenție sau relaxare și anul acesta le punem la dispoziție tarife avantajoase ”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă