4.6 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăLifestyleTravelCele mai căutate destinații de toamnă și noul serviciu "Case de închiriat"...

Cele mai căutate destinații de toamnă și noul serviciu “Case de închiriat” de la Revolut

Cu sute de mii de case de vacanță disponibile în aplicație, la nivel global, Revolut le oferă clienților ocazia de a recupera până la 4% din valoarea cazării rezervate prin Case.

Revolut a anunțat recent că a acordat clienților săi, prin intermediul produsului Sejururi, peste 2 milioane de euro, la nivel global, sub formă de cashback. Case completează portofoliul serviciilor destinate clienților pasionați de călătorii și turism. Super-aplicația financiară continuă să adauge periodic noi funcționalități care să le facă iubitorilor de călătorii experiențele mai plăcute și mai la îndemână (rezervarea cazării la prețuri avantajoase, asigurare de călătorie, schimb valutar în cât mai multe monede și la rate de schimb avantajoase).

Case este disponibil pentru clienții din Regatul Unit și din SEE care aleg să rezerve cazarea într-un apartament sau o casă de vacanță utilizând aplicația Revolut și plătind cu aceasta. De la opțiunea de împărțire a facturilor până la cursurile de schimb la rate interbancare, Revolut Case aduce și mai multe beneficii și simplifică lucrurile pentru clienții care își planifică vacanțele sau viitoarele călătorii.

Așa cum Revolut și-a obișnuit deja utilizatorii, rezervarea cazării într-o casă de vacanță sau un apartament cochet în centrul orașului ales pentru viitorul city-break este simplă și intuitivă. Tot ce are de făcut clientul este să deschidă secțiunea Sejururi din aplicație, fie din ecranul principal, fie din hub, să selecteze datele excursiei și locația și apoi să parcurgă listele de oferte disponibile în funcționalitatea Case. Filtrele permit selectarea caselor și apartamentelor care acceptă și animale de companiei, dar și a celor care sunt dotate, de exemplu, cu calculator sau spațiu de lucru. Rezervarea și plata se realizează cu doar câteva atingeri de ecran.

„Știm că nevoile și preferințele clienților se schimbă neîntrerupt atunci în materie de turism și călătorii. Indiferent de dimensiuni, dotare, plasare, atmosferă sau design, clienții își doresc să găsească toate tipurile de cazare în același loc. 

Fie că e vorba de așa-numiții nomazi digitali care lucrează de oriunde de pe mapamond, de familii numeroase care vor să stea împreună în același loc sau de cupluri care își caută o rezervare undeva cât mai departe de casă, suntem încântați să le oferim tuturor utilizatorilor noștri ocazia de a găsi cazarea preferată, cu ajutorul Case”, a declarat Christopher Guttridge, General Manager Produse de Lifestyle la Revolut.

Lansat în România în octombrie 2021, Revolut Sejururi a devenit în scurt timp unul dintre instrumentele preferate din aplicație ale utilizatorilor români. România s-a clasat pe a patra poziție în topul piețelor cu cele mai mari sume totale de cashback, înregistrând 700 de nopți de cazare cu gratuitate, în mai puțin de un an de la lansarea produsului pe piața locală.

Potrivit registrului de rezervări al Revolut Sejururi, și pentru ultimele luni de toamnă, clienții români și-au rezervat cazarea pentru a vizita orașe europene cu importante atracții turistice sau locații exotice din Orient, dar și pentru a se relaxa în zone turistice locale.

Iată cele mai căutate 15 destinații din toamna 2022 pentru clienții români: Barcelona (Spania), Viena (Austria), Paris (Franța), București (România), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Budapesta (Ungaria), Amsterdam (Olanda), Zakynthos (Grecia), Sofia (Bulgaria), Praga (Cehia), Palma de Mallorca (Spania), Lisabona (Portugalia), Veneția (Italia), Bangkok (Thailanda), Paphos (Cipru).

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Sorin Grindeanu a cerut conducerii Metrorex un raport privind cauzele accidentului din stația de metrou Timpuri Noi

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marţi seara, conducerii companiei Metrorex să îi prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă