8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 3 avantaje prin care se remarca o casa de avocatura New...

Top 3 avantaje prin care se remarca o casa de avocatura New Law

Traim un prezent zbuciumat, in care piata avocaturii din Romania tinde spre o separare de principiile clasice in care a fost ancorata cu multi ani in urma. In noua paradigma, avocatii devin din ce in ce mai constienti de problemele actuale ale clientilor cu care intra in contact. Dorinta de a spori productivitatea prin munca lor si interesul fara de nevoile clientilor poate fi tradusa printr-un concept nou si inovator in acest domeniu: New Law. Acest concept isi propune sa eficientizeze modul de punere in aplicare a serviciilor juridice si imbunatatirea lor la standarde occidentale. Pe acest principiu functioneaza si casa de avocatura AndrewID din Bucuresti care, pe langa faptul ca este formata dintr-o echipa de avocati profesionisti, isi propune sa aduca relatia avocat-client la un nivel superior. Societatea de avocati este recunoscuta pentru felul sau inovator de a solutiona cazurile juridice cu care se confrunta si prin faptul ca se focuseaza pe o abordare moderna si extrem de flexibila.

In cele ce urmeaza, vei afla care sunt atuurile cu care se remarca aceasta casa de avocatura New Law pe piata avocaturii din Romania!

 

Onorariile sunt flexibile

O casa de avocatura New Law asa cum este AndrewID gandeste in perspectiva si nu se concentreaza numai pe obtinerea cat mai rapida a castigurilor. Tocmai de aceea, aceasta societate de avocati ofera posibilitatea clientilor sai sa plateasca onorarii flexibile, in functie de complexitatea cazului cu care se prezinta in fata lor. Altfel spus, casa de avocatura AndrewID a eliminat timesheet-urile, facturarea orara si discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui task. In comparatie cu o casa de avocatura clasica, specialistii AndrewID isi propun sa valorifice serviciile juridice si sa se axeze pe productivitate, performanta si solutionare rapida.

 

Comunicarea este imbunatatita

Problema societatilor de romanesti de avocatura consta tocmai in faptul ca nu reusesc sa comunice pe intelesul clientilor, astfel incat acestia sa plece multumiti dupa ce au apelat la serviciile juridice oferite de acestea. Omul de rand trebuie sa inteleaga problemele cu care se confrunta si modul in care acestea pot fi solutionate cat mai simplu si rapid. Intr-o societate usor confuza si nepregatita, casa de avocatura AndrewID lucreaza in permanenta la procesul de comunicare cu clientii, incercand sa il imbunatateasca. Adeptii New Law folosesc un limbaj uzual, simplu de inteles, bazandu-se intotdeauna pe receptivitatea clientilor.

 

Tehnologia faciliteaza activitatea juridica

O casa de avocatura profesionista si moderna va constientiza care sunt nevoile clientilor si va incerca sa le rezolve inca de la bun inceput folosindu-se de tehnologie. Specialistii AndrewID investesc constant in echipamente performante care sa le asigure comunicarea cu clientii care nu se pot prezenta la sediul companiei. Gratie flexibilitatii si viziunii moderne, casa de avocatura AndrewID accepta plata onorariilor chiar si in criptomonede.

 

Acestea sunt principalele atuuri pe care o casa de avocatura moderna, guvernata de principiul New Law, le poate folosi pentru a se face remarcata in acest sector de activitate. Pentru consiliere juridica si serivicii in-house, site-ul AndrewID.ro ofera clientilor sai o oferta variata de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului, precum Drept Comercial, Drept Sportiv, Dreptul Muncii si multe altele.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă