25 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăLifestyleThomas Muller: Obiectivul meu este titlul mondial. Nu mă interesează încă o...

Thomas Muller: Obiectivul meu este titlul mondial. Nu mă interesează încă o Gheată de Aur

Atacantul naționalei Germaniei, Thomas Muller, star al lui Bayern Munchen, a declarat că pentru el obiectivul este câștigarea titlului mondial, dorindu-și să se întoarcă acasă cu trofeul Cupei Mondiale. Muller, care a fost golgheter al ediției din 2010 a Cupei Mondiale, declară înaintea meciului SUA – Germania, din grupa G, că nu este interesat de o nouă Gheată de Aur.

"Am câștigat Gheata de Aur cu patru ani în urmă și sincer să fiu nu știu unde să mai pun un nou astfel de trofeu", a declarat Muller, potrivit site-ului oficial al FIFA. El a fost golgheter în 2010 cu 5 goluri, însă la acest turneu are deja 3 goluri înscrise, în primul meci, când a reușit un hat-trick împotriva Portugaliei. În acest moment golgheter al CM din Brazilia este chiar atacantul țării gazdă, Neymar, cu 4 reușite.

"Nu a fost niciodată obiectivul meu să fiu golgheter, ci mai de grabă acela de a fi campion. Desigur, e plăcut să-ți vezi numele în top, dar asta nu e mare lucru. Este un alt trofeu, care e cu mult mai prețios." 

Germanul a vorbit și despre șansele echipei sale, avertizându-și viitori adversari că scopul Germaniei a fost și rămâne în continuare acela de a fi o națională dificilă. "Noi nu jucăm mingi lungi. Nu acesta e stilul nostru. Ne place să avem posesia și cred că ne îndreptăm în direcția corectă", a mai spus jucătorul german.

El vrea să fie introdus pe teren în ultimul meci din faza grupelor, contra SUA, de pe 26 iunie, ora 19.00, cu toate că a suferit o accidentare în ultimul meci. El s-a lovit deasupra arcadei, însă declară că rana a arătat mai rău decât a fost cazul.

Germania va lupta cu SUA pentru supremația în grupa G.

Cele mai citite

VIDEO. “Îl iert”, declară premierul slovac Robert Fico după tentativa de asasinat

Premierul populist al Slovaciei, Robert Fico, a avut prima apariție publică după tentativa de asasinat. Într-un discurs preînregistrat și postat pe pagina sa de Facebook...

George Simion l-ar fi ajutat pe Silvestru Şoşoacă să falsifice semnăturile pentru europarlamentare

Silvestru Şoşoacă a fost luat cu mandat de poliţişti şi dus miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat în legătură cu suspiciuni privind...

Anchetă în MAI, după ce un polițist și-a pierdut bulanul în Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este așteptat să demareze o anchetă internă, după un nou videoclip de campanie al senatoarei cu SOS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă