12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTendințele noului sezon: lenjeria romantică

Tendințele noului sezon: lenjeria romantică

Odată ce am arhivat anotimpurile intermediare, este momentul să trecem de la piese călduroase, direct la materiale cât mai ușoare și modele cat mai decupate. Am făcut o incursiune în noua colecție de lenjerie intimă de la Victoria’s Secret și cele mai hot must-have din noul sezon o să te facă să îți dorești un upgrade în sertarul cu lenjerie.

Dantelă, tul și broderii

Întoarcerea modelelor clasice cu un aer vintage readuce feminitatea în sfera senzuală, care a consacrat colecțiile Dream Angels și Love by Victoria: sutiene acoperite în tul moale, push-up cu detalii florale și multă dantelă ce creează un joc de transparențe. Alege întotdeauna 2 tipuri de culottes sau lenjerie intimă asortată sutienului preferat. Tanga is back și așteaptă să fie purtată în varianta hipster, comodă în casă și sub cea mai îndrăzneață formă – V string – ce se întrevede prin rochiile transparente de vară, de îndată ce ieșitul în oraș va deveni din nou social acceptat.

Și pentru a încheia glorios capitolul seturi, sutienele push-up Palm Lace ce îmbracă cupa până la jumătate cu cea mai fină dantelă sunt hitul acestei veri pe care l-am purta pe repeat indiferent de tipologia siluetei.

Who’s your Teddy?

Body-ul din dantelă trăiește momentul său de glorie în moda verii 2021. L-am putut admira pe toate pasarelele de modă (de această dată virtuale) sub un sacou supradimensionat sau în completarea unei cămăși deschise în zona decolteului. Alege un model cu șnur în talie într-o culoare vitaminică din colecția Love by Victoria sau descoperă variantele Teddy integral din dantelă din celelalte colecții.

 

Frumoasa pariziană

Slip dress, furou, neglijee… sunt doar câteva pseudonime sub care cea mai romantică piesă de îmbrăcăminte, de inspirație franceză, circulă prin filmele și fantezia noastră. Noutatea din acest an este că o poți purta în rol principal pe post de rochie, însoțită de o pereche de bocanci ziua și sandale cu toc seara. Noi ne-am îndrăgostit de variantele scurte, înflorate, din satin.

                          

Un altfel de costum

Între două video-conferințe simți nevoia de o evadare stilistică? Renunță la trening în favoarea unui PJ set înflorat și prezintă-l ca pe un deux piece cu ajutorul unui colier supradimensionat sau a unei perechi de cercei impunători.

Descoperă noile tendințe la vedere în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și găsește-ți modelul – pereche!

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă