12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTendințele costumelor business în anul 2019

Tendințele costumelor business în anul 2019

În anul 2019 apar multe schimbări față de anul trecut în colecțiile de modă ale designerilor privind costumele business și costumele de ocazie pentru bărbați. Costumul pentru un eveniment special trebuie ales în funcție de preferințele fiecărui bărbat, dar și în funcție de tendințele modei.

Ultimile tendințe în moda costumelor business sau a costumelor de ceremonie pentru bărbați sunt:

– Pentru ocazii speciale sunt potrivite sacourile elegante încheiate la două rânduri de nasturi, care sunt realizate din materiale de calitate în nuanțe de gri, negru și albastru închis și care au gulere interesant croite astfel încât în ansamblu stilul este mai elegant, unic, modern și chiar puțin extravagant. Stilul este creat de design dar și de imprimeul materialelor.

– Costumul business din materiale în carouri mari, în combinații elegante de culori – gri, maro, cenușiu, negru, nuanțe de albastru.

– În anul 2019 este în trend sacoul din țesătură tip tweed, o stofă din fire de lână în diferite culori, în dungi, în carouri sau alte modele, care a apărut prima dată în Scoția, în 1800. Un astfel de sacou creează unui bărbat o imagine elegantă, stilată a unui om bogat sau a unui gentleman britanic. Sacoul se asortează cu pantaloni din bumbac. Cămașa poate fi în nuanțe de culori pastelate. Ca accesoriu se poate folosi o batistă colorată la buzunarul de la piept sau o eșarfă perfect asortată, realizată dintr-un material fin, din cașmir.

– Designerii au introdus elemente din catifea în colecțiile lor de costume de mire. Sacoul casual din catifea este în tendințele acestui an. Sunt recomandate toate nuanțele de catifea, velur, care variază de la roșu la negru-ciocolatiu.

– Costumele casual impresionează în anul 2019 prin pantalonii largi care arată extraordinar.

– Sunt recomandate și costumele pentru bărbați la care în loc de cămașă și cravată se poartă un pulover cu guler înalt pe gât și care este foarte elegant și potrivit pentru o întâlnire de afaceri. Această ținută este perfectă pentru sezonul rece, de toamnă sau iarnă.

 

Culorile anului 2019 la costumele business sau la costumele de ocazie pentru bărbați sunt: albastru regal, galben deschis strălucitor, galben cum este nuanța la coaja de lămâie, albastru închis și chiar nuanța afinelor, bejul dar și nuanța ciocolatei, roșu închis, maro și altele.

Foarte popular este negrul în acest an, care impresionează ca întotdeauna prin eleganță. Nu lipsesc nuanțele de albastru dar și tonurile de verde, mai închise sau mai deschise, verdele cum este turcoazul.

Este în tendințele modei și culoarea Marsala, care a fost foarte apreciată și în alți ani. Marsala este o nuanță de culoare foarte frumoasă și versatilă, de roșu cu accente închise, pământii ale vinului italian din regiunea Marsala-Sicilia. Este greu de crezut că această culoare se va demoda vreodată.

Costumul double breasted – Fii la modă și în trend!

Ținuta formală se recomandă la ocazii deosebite, când mergi la un spectacol de teatru, operă sau balet. Cel mai potrivit este costumul double breasted, preferat îndeosebi de oamenii de afaceri sau care participă la evenimente – nunți, botezuri, etc. Sacoul impresionează prin cele două șiruri de nasturi astfel cele două repere din partea din față se suprapun și creează un aspect de lux, deosebit, întregului costum. Astfel de costume business se pot realiza la comandă, într-o multitudine de stiluri și materiale cu imprimeuri frumoase.

Un costum business double breasted are un design clasic, în partea din față este prevăzut cu 6 nasturi și în partea stângă a sacoului are un nasture ascuns, la interior, pentru susținerea acestuia, astfel încât în ansamblu sacoul să se așeze foarte bine atunci când este îmbrăcat. În zona pieptului are un buzunar mic în care se poate ține o batistă sau o floare ca accesoriu potrivit la un eveniment special, cum este nunta. De asemenea, sacoul are și două buzunare puțin mai mari, situate spre talie, pe fiecare parte din fața sacoului.

Bărbații care aleg un costum de ceremonie la comandă vor avea multe avantaje și anume:

  • Costumul va fi realizat de un croitor cu experiență, cu talent și creativitate, pornind de la tiparul de bază
  • Costumul se va potrivi perfect pe corp; el va fi realizat conform măsurătorilor corect luate de către croitor
  • Clientul va putea alege materialul dorit pentru costum
  • Sacoul nu va fi nici prea strâmt, nici prea larg, va fi elegant și confortabil
  • Lungimea mânecilor sacoului va fi perfectă, va ajunge la mijlocul palmei
  • Costumul va fi croit impecabil, cusăturile vor fi realizate foarte bine, sacoul va sta perfect pe umeri
  • Pantalonii vor fi realizați foarte bine, în funcție de dimensiunile luate, pentru fiecare client, se vor potrivi perfect taliei, lungimii picioarelor
  • Costumul va fi de calitate, va arăta perfect chiar și după 15-20 de ani.

 

Există multe diferențe între un costum cumpărat direct dintr-un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați și un costum realizat la comandă. Chiar dacă prețurile sunt mai mici la costumele din magazine sau sunt reduceri impresionante, de multe ori astfel de articole se vând la prețuri mai mici pentru că au anumite defecte de materiale, defecte de fabricație sau de design, sau din alte motive care țin de probleme de calitate. Produsele impecabile din punct de vedere al calității nu se vor vinde la prețuri promoționale.

Un bărbat care vrea să aibă un costum frumos, unic, de înaltă calitate, trebuie să-l realizeze la comandă. El poate alege cu încredere un costum bespoke la comandă pentru a arăta elegant, impecabil, la orice eveniment din viața sa.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă