Taylor, răsfățată de iubitul fotbalist

Share

Rl online 0 comentarii

10.08.2020 - 23:07

Riyad Mahrez, mijlocașul englezilor de la Manchester City, își răsfață din plin noua iubită, fiind văzut în ipostaze romantice cu aceasta în sudul Franței.

Starul algerian se iubește cu Taylor Ward de 6 luni și nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona partenera. De curând, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la un restaurant din Saint Tropez, unde luau cina împreună cu părinții blondinei. Cu toate că aveau companie, cei doi nu s-au sfiit să își arate dragostea, sărutându-se romantic și îmbrățișându-se pasional.

Taylor Ward are doar 22 ani și studiază moda, fiind destul de cunoscută și în lumea showbizului. Ea este fiica vedetei Dawn din Real Housewives of Cheshire și a fostului fotbalist Ashley Ward.

Se pare că Tylor a reușit să îl cucerească pe Mahrez chiar în noaptea de Revelion, atunci când au fost văzuți plecând împreună din clubul în care au petrecut. Mahrez tocmai se despărțise de soția sa, Rita, în vârstă de 25 ani, cu care are și doi copii. „Au fost prieteni pentru o vreme, dar Taylor a refuzat să treacă la ceva romantic până când nu a știut că mariajul lui s-a terminat”, a dezvăluit un apropiat al cuplului.

De când se iubește cu fotbalistul lui City, blonda a devenit un suporter înfocat al „cetățenilor”, postând mereu mesaje de încurajare pentru formația antrenată de Pep Guardiola.

Comentarii