14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleSurpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Surpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Etapa a XXI-a a Ligii I s-a încheiat cu o surpriză de proporții, după ce liderul Steaua a fost învins de către Pandurii cu scorul de 3-1 (1-0), la Târgu Jiu. Meciul a fost unul care anunță pericol pentru Steaua în finala Cupei Ligii, acolo unde cele două cluburi se vor duela din nou.

Pandurii a înscris golurile prin Mihai Roman '38, Shalaj '57 şi Eric '90 (penalti), în timp ce pentru Steaua a înscris Gabi Iancu, în minutul 67. Prima reușită a Pandurilor a venit chiar după o pasă decisivă a fostului stelist Mihai Pintilii, care i-a centrat perfect, în careu, lui Roman. Un gol superb a fost cel de 2-0, al lui Shalaj, care l-a lobat de la marginea careului de 16 metri pe Arlauskis. Cel mai frumos gol al meciului a fost însă cel marcat de Gabi Iancu, din 20 de metri, cu un șut plasat, după o lovitură liberă. Eric a marcat după ce Tamaș a comis fault la marginea careului, iar arbitrul a dictat penalti.

După acest meci, Steaua a rămas la 7 puncte avans față de locul al doilea, Petrolul, în timp ce Pandurii a urcat pe poziția a 9-a, cu 25 puncte.

Echipa folosită de Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici – Anton, Pintilii – Răduţ (Pleaşcă '70), Nistor, Shalaj (Buleică '61) – M. Roman (Eric '87). Antrenor: Eduard Iordănescu.

Echipa folosită de Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Filip (Bourceanu '53) – Ad. Popa (Rusescu '72), Chipciu, Tănase – Ţucudean (Iancu '57). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Au primit cartonaşe galbene: Anton '80, Pleaşcă '88 / Papp '86, Tamaş '89.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă