19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSteliştii cer demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor

Steliştii cer demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor

Valeriu Argăseală, preşedintele CA al Steaua, a declarat că gruparea roş-albastră va cere demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor după prestaţia arbitrului Istvan Kovacs de la meciul de duminică seară, dintre ASA Târgu Mureş şi Streaua, din etapa a 12-a a Ligii Întâi.

"Noi cerem demisia conducerii CCA. Ei erau în cunoştinţă de cauză legat de atitudinea pe care domnul Istvan Kovacs a avut-o în meciurile cu Steaua. Existau precedente şi nu trebuia să fie delegat la acest meci", a declarat Argăseală potrivit Digi Sport.

Anterior, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF de luni dmineaţă, Argăseală a afirmat că aşteaptă explicaţii în privinţa arbitrajelor din ultima perioadă. "Am ridicat problema arbitrajului în Comitetul Executiv şi am cerut convocarea Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru că mi se pare normal să ni se dea o explicaţie vizavi de modul în care s-a arbitrat până acum, nu neapărat la meciul Steaua cu ASA Târg Mureş. Aşteptăm explicaţii în şedinţa următoare a Comitetului Executiv", a menţionat Valeriu Argăseală.

Steaua a criticat dur arbitrajul brigăzii conduse de Istvan Kovacs, pe care îl consideră a fi fost unul "scandalos", influenţând rezultatul meciului din deplasare, cu ASA Târgu Mureş, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XII-a Ligii I.

"Campionii României au pierdut prima partidă în deplasare din campionatul intern după aproape doi ani, 1-0 la Targu-Mureş, în urma unui arbitraj scandalos al lui Istvan Kovacs, care a lăsat un gust amar tuturor celor care au urmărit partida", notează sursa citată.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă