21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleStancu, eroul de la Helsinki: Îi mulțumesc lui Sânmărtean pentru pasele de...

Stancu, eroul de la Helsinki: Îi mulțumesc lui Sânmărtean pentru pasele de gol

Bogdan Stancu, marcatorul celor două goluri din victoria României cu Finlanda, scor 2-0 la Helsinki, i-a mulțumit lui Lucian Sânmărtean pentru cele două pase de gol. După victoria din Finlanda România a urcat pe locul 2 în grupa F de calificare la Euro 2016.

"Am întâlnit o echipă foarte bună, puternică fizic, masivă. Prima repriză nu a fost prea bună, dar în partea a doua am jucat cu mai multe dorinţă, am reuşit să înscriem şi suntem fericiţi pentru victorie. Sânmărtean este un jucător foarte bun şi îi mulţumesc pentru cele două pase de gol. Selecţionerul nu ne-a spus nimic despre vreo plecare de la naţională, dar cred că va rămâne alături de noi", a declarat Stancu, conform Mediafax.

Bogdan Stancu a marcat în minutele 54 şi 83 din pasele lui Lucian Sânmărtean.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, marţi seară, că România a reuşit o victorie importantă şi preţioasă cu Finlanda, scor 2-0, în preliminariile Euro-2016.

"Am făcut o partidă bună şi am obţinut puncte importante pentru noi. Am reuşit o victorie importantă, preţioasă pentru noi. Ne bucurăm şi sper să continuăm pe acelaşi drum. A fost un meci important şi delicat pentru noi", a spus Sânmărtean.

Reprezentativa României a învins, marţi, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu şi "tricolorii" au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56.

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă