14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleSofia Suescun, „devoratoarea” de fotbaliști din Spania

Sofia Suescun, „devoratoarea” de fotbaliști din Spania

O apariție obișnuită a tabloidelor iberice, Sofia Suescun visează să aibă o relație cu un fotbalist celebru, așa că face tot posibilul pentru a ajunge în preajma lor.

Tânărul fotomodel a fost implicat în mai multe scandaluri și a ajuns să fie considerată o adevărată „devoratoare” de fotbaliști. Mai întâi, primul ei iubit a declarat că s-au despărțit pentru că ea aleargă mereu după fotbaliști și cântăreți. Un alt fost iubit a afirmat că aceasta ar fi avut o aventură cu 3 fotbaliști, unul dintre ei fiind Marco Asensio, vedeta de la Real Madrid. Presa din Peninsulă speculează acum despre o nouă cucerire făcută de Sofia. Conform jurnaliștilor spanioli, Edinson Cavani, starul incontestabil al celor de la PSG și de la naționala din Uruguay, ar fi ultima „victimă” a frumoasei șatene.

Sofia a participat la două show-uri televizate din Spania: Supraviețuitorul 2018 și Big Brother 2016. Aceasta a mărturisit că adoră să pozeze nud și a recunoscut că trimite poze intime fotbaliștilor pe care îi place.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă