Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sindicatul actorilor din SUA acuză Academia de film de „tactici de intimidare”

Sindicatul actorilor americani acuză Academia de film de "tactici de intimidare", după ce instituţia ar fi făcut presiuni asupra mai multor vedete să fie prezentatori exclusiv la gala Oscar, în condiţiile în care un întreg sezon de premii este în desfăşurare la Hollywood.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2019 - 14:25

Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild, SAG-AFTRA), cea mai mare asociaţie a artiştilor de la Hollywood, a transmis într-un comunicat că mai multe vedete s-au plâns de presiuni din partea Academy of Motion Picture Arts and Sciences, respectiv să nu accepte rolul de prezentatori la alte gale din acest sezon, inclusiv la ceremonia SAG, programată pe 27 ianuarie.

SAG vorbeşte despre "intimidarea" membrilor SAG, aceştia văzându-şi limitate oportunităţile de a fi văzuţi şi de a onora munca artiştilor colegi de-a lungul întregului sezon de premii de la Hollywood.

"Aparenta încercare a Academiei de a-i împiedica pe membrii noştri să joace rolul de prezentatori în propriile gale este îngrozitoare şi inacceptabilă. Cerem Academiei să înceteze această acţiune nepotrivită", se mai arată în comunicat.

Academia de film americană nu a transmis niciun mesaj în acest sens.

După ce actorul Kevin Hart a renunţat la rolul de gazdă a galei Oscar de anul acesta, Academia nu a anunţat un înlocuitor pentru acesta. Cu mai puţin de şase săptămâni până la gală - care va avea loc pe 24 februarie -, Academia mizează aparent pe prezenţa unor vedete de prim rang ca prezentatori.

Înfiinţat în 1933, Screen Actors Guild (SAG) reprezintă interesele a peste 100.000 de artişti de film şi televiziune americani. Din 1995, SAG organizează anual o ceremonie în cadrul căreia sunt oferite premii, considerate de mult timp un indicator al succesului la gala Oscar.

 

Comentarii

loading...