Sharapova și-a luat ranch de 8,6 milioane de dolari

Deși s-a retras din tenis la începutul acestui an, fosta regină a sportului alb, Maria Sharapova, continuă să țină primele pagini ale ziarelor din toată lumea.

Share

Rl online 0 comentarii

05.11.2020 - 23:35

De această dată, diva născută în Rusia și-a făcut un cadou extravagant. Blonda în vârstă de 33 de ani a achiziționat un ranch în Summerland, o stațiune exclusivistă din Santa Barbara, localitate situată între Munții Santa Ynez și Oceanul Pacific.

Pentru a-și satisface „pofta”, fostul lider mondial al clasamentului WTA a scos din buzunar nu mai puțin de 8,6 milioane de dolari. Ferma cumpărată de Sharapova se întinde pe 5 hectare și beneficiază de o panorama incredibilă atât asupra zonei de coastă a Californiei, cât și a munților Santa Ynez.

Cu toate că la o primă vedere prețul pare unul exorbitant, „MaSha” nu are de ce să se plângă. De-a lungul carierei, tenismena cu cinci titluri de Grand Slam în palmares a agonisit aproximativ 300 de milioane de dolari, mai ales datorită contractelor de imagine extrem de bine plătite.

Chiar dacă s-a retras, rusoaica nu poate sta prea departe de sportul care a consacrat-o. Recent, aceasta s-a implicat într-un start-up unde cei interesați pot plăti între 69 și 149 de dolari pe an pentru a primi lecții de la mari campioni din diferite discipline.

Cum se menține „fit”

Maria continuă să își încânte admiratorii cu forma fizică ireproșabilă. Blondina și-a dezvăluit secretele care o ajută să arate atât de bine. Pe lângă exercițiile fizice, Sharapova este atentă întotdeauna la alimentele pe care le consumă. „Ceea ce pui în organismul tău va fi întotdeauna extrem de important. Îmi încep ziua cu adevărat în stil sănătos. Eu beau multă apă cu lămâie, am făcut asta de-a lungul carierei mele, apoi am un smoothie verde cu kale, lămâie, spanac și uneori puțin măr sau avocado. De obicei, am toast de secară. Apoi văd doar cum mă simt în timpul zilei”, a declarat aceasta.

Măcinată de accidentări, Sharapova și-a luat adio de la tenis în luna februarie a acestui an. Fosta rivală a Simonei Halep a lăsat în spate o carieră fabuloasă, cu nu mai puțin de 36 de titluri cucerite, dintre care 5 de Grand Slam.

Comentarii