24.8 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleSfaturi de organizare eficientă a casei din partea arhitectului Alina Vîlcu

Sfaturi de organizare eficientă a casei din partea arhitectului Alina Vîlcu

Dar cum facem asta și, totuși, să avem o locuință care să arate bine, fără să pară totul înghesuit sau dezordonat? 

Neti Sandu a apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alina Vîlcu, pentru a primi câteva sfaturi de cum își poate depozita, eficient, lucrurile în casă și, astfel, să economisească spațiul: „Am venit să profit de un sfat profesionist și să o întreb pe Alina ceva care s-ar putea să vă intereseze și pe voi. Nu știu dacă sunteți chiar în situația mea, dar sigur aveți ceva acasă pe care nu știți cum să-l distribuiți, să-l depozitați”, a spus Neti Sandu.

„În primul rând, ce trebuie să faci este să maximizezi spațiul pe verticală – de jos până în tavan – depozitări. La bucătărie, sunt niște sisteme care se cheamă jolly. Sunt niște corpuri înalte, de sus până jos, în interior se găsesc grătare metalice pe care le depozitezi cum dorești. Avantajul este că în momentul în care îl deschizi, prin lateral, vezi tot ce ai depozitat acolo. Trebuie să identificăm zonele unde putem avea extra zone de depozitare. Gândiți-vă că zonele de la partea superioară a încăperilor sunt destul de neexploatate…”, a spus Alina Vîlcu.

Imaginile video cu Alina Vîlcu și Neti Sandu, dar și alte tips and tricks de la arhitecții Visuri la cheie găsiți pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Nu uitați că înscrierile în emisiune continuă. Dragoș și arhitecții sunt pregătiți, așa că, dacă cunoașteți o familie care are nevoie de ajutorul echipei, înscrieți povestea pe visurilacheie.protv.ro. Stă în puterea noastră să îndeplinim Visuri la cheie.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rapid s-a despărțit de Dragoş Grigore şi Adrian Iencsi

Rapid a anunţat, joi, că a încetat colaborarea cu fundaşul Dragoş Grigore şi cu antrenorul secund Adrian Iencsi. „Clubul nostru s-a despărţit de Dragoş Grigore (37 ani), fundaşul...

Rapid s-a despărțit de Dragoş Grigore şi Adrian Iencsi

Rapid a anunţat, joi, că a încetat colaborarea cu fundaşul Dragoş Grigore şi cu antrenorul secund Adrian Iencsi. „Clubul nostru s-a despărţit de Dragoş Grigore (37 ani), fundaşul...

Procesiune romano-catolică pe străzile Capitalei

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București a anunțat că duminică, 2 iunie 2024, va organiza procesiunea solemnă cu Preasfântul Sacrament pe străzile din centrul Capitalei.  Cu ocazia Solemnității „Trupul și Sângele...
Ultima oră
Pe aceeași temă