6.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyleServiciile de repatriere decedati va vor ajuta sa treceti peste cea mai...

Serviciile de repatriere decedati va vor ajuta sa treceti peste cea mai mare cumpana din viata dvs

 Indiferent ca aceasta era in varsta ori suferea de o boala incurabila, momentul despartirii va fi intotdeauna unul neasteptat si extrem de neplacut, lasand urme adanci in sufletul dumneavoastra.

 Totusi, exista un scenariu chiar si mai sfasietor, la care probabil v-a fost si frica sa va ganditi pana acum. Ne referim la posibilitatea ca respectiva ruda sau prieten sa isi gaseasca sfarsitul departe de granitele tarii si de toti cei care il iubesc sau ii pot fi alaturi in ultimele clipe.

 Romanii care pleaca in Spania, Italia, Franta, Germania sau Anglia aleg sa o faca sperand la o viata mai buna, la mai multi bani si o societate in care sa isi poata creste copiii. In anumite cazuri tragice, insa, se dovedeste ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din straini, iar romanii nostri ajung sa isi dea ultima suflare pe alte pamanturi.

 Daca si dumneavoastra treceti printr-o astfel de napasta cu un membru al familiei, ultimul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va resemnati. In schimb, trebuie sa apelati cat mai repede la servicii de repatriere decedati, oferite de o casa de pompe funebre cu o experienta indelungata.

 Desi poate parea cinic, primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand primiti vestea tragica a mortii unei rude sau prieten in strainatate este sa puneti mana pe telefon si sa formati 0769 99 00 00 pentru serviciul de repatriere decedati.

 La capatul celalalt al firului, va va raspunde un angajat compatimitor de la www.funerarii-bucuresti.ro, firma de servicii funerare care se ocupa inclusiv de serviciul de repatriere decedati. In special in cazul deceselor produse in alta tara, rapiditatea este un factor esential, intrucat sunt mult mai multe aspecte birocratice de gestionat, iar acest lucru este mult mai dificil de la distanta.

 Tocmai pentru ca intelege extrem de bine greutatile prin care treceti, o firma de servicii funerare va avea un program non stop si va demara de indata procedurile legale de repatriere a decedatilor. Astfel, indiferent de ora la care primiti stirea trista din strainatate, puteti telefona la numarul de mai sus, iar angajatii respectivei firme de pompe funebre vor incepe toate demersurile.

 In primul rand, ei vor lua legatura cu o firma de servicii funerare din tara in care s-a produs decesul, pentru ca aceasta sa pregateasca toate cele necesare trimiterii in Romania a sicriului cu trupul neinsufletit.

 Intre timp, compania de repatriere decedati din tara se va ocupa de aspectele birocratice, mai exact de actele necesare introducerii in Romania a trupului neinsufletit. Apoi, va prelua sicriul din zona cargo a aeroportului si va asigura transportul funerar la bordul unei masini omologate si echipate cu toate dotarile cerute la nivelul Uniunii Europene.

 Pe langa repatrierea decedatilor, compania de pompe funebre mai ofera si servicii de consultanta funerara predeces, transport funerar, imbalsamare, tanatopraxie, inhumare si incinerare, dar si urmatoarele produse: sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, monumente funerare si capace frigorifice.

Cele mai citite

A fost descoperită o capodoperă dispărută a lui Botticelli, în valoare de 109 milioane de dolari

O capodoperă a lui Botticelli, dată dispărută de peste jumătate de secol, a fost găsită. Era "ascunsă" la vedere, în casa unei familii italiene. Comandamentul...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

VIDEO. Cel mai bătrân animal terestru din lume a împlinit 191 de ani

Cel mai bătrân animal terestru în viață din lume, o broască țestoasă pe nume Jonathan, a împlinit 191 de ani! Cu toate acestea, animalul...
Ultima oră
Pe aceeași temă