GALERIE FOTO. Cum i-a „muncit” Alica pe fotbaliștii lui Dortmund

Cea mai sexy atletă din lume, Alica Schmidt, i-a impresionat pe fotbaliștii de la Borussia Dortmund, nu numai cu frumusețea ei răpitoare, ci și cu abilitățile sportive.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2020 - 23:10

Noul antrenor de fitness al Borussiei și-a luat în serios jobul și a dat totul în cadrul primului ei antrenament, iar după ce l-a supus la o rutină de exerciții solicitante, Alica s-a întrecut pe pista de alergare cu fundașul Mats Hummels. Deloc surprinzător, blondina l-a surclasat pe internaționalul german. „Chiar am subestimat-o”, a mărturisit fotbalistul de 31 de ani, într-un clip video postat pe Instagram.

Apoi, colegii lui Hummels, Thomas Meunier, Felix Passlack, precum și elvețianul Manuel Akanji s-au alăturat lui Schmidt în sesiunea de antrenament, fiind la fel de „munciți” de aceasta. „Ahh, Doamne!”, au fost auziți mormăind fotbaliștii după antrenament.

Alica este una din speranțele sportului german, ajutându-și țara să câștige argintul la Campionatele Europene de Atletism din 2017, în proba de ștafetă feminină 4x400 metri. În 2019, superba blondă a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atltetism U23.

De curând, tânăra de 21 de ani a fost declarată de către revista australiană „Busted Coverage” cea mai sexy atletă din lume. Germanca este cunoscută pentru pozele provocatoare pe care le publică pe contul său de Instagram, acolo unde are 1,1 milioane de urmăritori.

 

Comentarii