12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSemineu living – Mai mult decat un motiv de bucurie din locuinta...

Semineu living – Mai mult decat un motiv de bucurie din locuinta ta, in orice sezon

Un semineu living poate transforma aceasta incapere intr-un spatiu privilegiat, plin de caldura si lumina, mai ales in serile friguroase de toamna si iarna. Seminee Expert te ajuta sa gasesti varianta potrivita pentru nevoile tale si iti pune la dispozitie o gama variata de seminee calitative, personalizate manual in atelierul de lucru propriu.

Armonie intre estetica si confort termic

Atunci cand vine vorba de amenajarea livingului cu seminee, trendul actual mizeaza pe creativitate, materiale calitative, dar si eficienta incalzirii locuintei.  Astfel, semineul devine piesa centrala a incaperii, functie de care sunt alese si pozitionate restul pieselor de mobilier si obiectelor decorative. Pentru a beneficia de caldura blanda a semineului, canapeaua si fotoliile trebuie pozitionate cat mai aproape de acesta.

Acest element central poate fi evidentiat si prin intermediul unor finisaje calitative, in ton cu stilul amenajarii locuintei. In ceea ce priveste stilul ales, exista mai multe optiuni.

Poti transforma livingul intr-un spatiu de relaxare modern, cu trasaturi minimaliste si piese de mobilier atent alese, ce reflecta pasiunea pentru calitate. Indiferent de stilul ales, alege sa lucrezi cu un specialist in seminee care stie cum sa integreze acest sistem de incalzire in orice decor.

Tipuri de seminee – Tu pe care vrei sa il alegi?

Pe langa estetica, semineul poate fi o sursa de caldura eficienta si sigura pentru intreaga locuinta. Acestea se impart in doua categorii: seminee clasice (ce distribuie caldura prin tuburi speciale) si termoseminee (ce distribuie caldura prin calorifere).

In cazul in care alegi un semineu ca sursa principala de incalzire, lemnul este combustibilul ce ofera eficienta calorica dorita. Pentru cei care vor un semineu numai pentru incalzirea spatiului de living, semineul pe electricitate sau bio-etanol este o alternativa inspirata.

Din punct de vedere financiar, un semineu living pe lemne necesita o investitie mai mare, intrucat acesta nu poate functiona fara un sistem de evacuare a fumului. Cosul de fum poate fi planificat inca din faza de constructie a locuintei, insa poate fi construit si ulterior.

Pe langa aceasta componenta, semineele pe lemne au nevoie de intretinere periodica si lucrari de reparatii atunci cand este nevoie. Lemnele trebuie sa fie de asemenea de calitate, pentru a nu genera acumulari de funingine sau obstructionari ale sistemului de evacuare a fumului.

Alege un semineu living impreuna cu  Seminee Expert

Aceasta companie specializata in seminee colaboreaza cu producatori de seminee importanti din Europa, care dicteaza stilul si inoveaza constant in acest domeniu.

Simple, prevazute cu polite pentru TV sau obiecte decorative, pe gaz sau pe lemne, semineele propuse de echipa Seminee Expert reusesc sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Acestea sunt prevazute cu focare eficiente si trainice, pot fi personalizate in functie de preferinte, vin insotite de garantie si creeaza un spatiu primitor oriunde sunt montate.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile si produsele oferite, acceseaza www.seminee-expert.ro sau cere ajutorul reprezentantilor la numerele:

+4 0721 280 587

+4 0784 292 820

Cele mai citite

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă