11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Scapa de purici cu ajutorul solutiilor speciale!

Sezonul de vara este momentul cand ne bucuram de aerul curat si de activitatile pe care le putem desfasura afara.

Insa cateodata devenim victimele insectelor daunatoare precum tantari, purici, capuse. Sau alti paraziti care pot dauna sanatatii.

Din fericire, pe site-ul gardenfarm.ro gasim solutie purici foarte eficienta, care elimina orice urma a acestor daunatori. Puricii nu sunt daunatori doar pentru oameni, ci si pentru animale de companie. 

Solutia k-othrine wg 250 este indicata pentru persoanele care detin spatii verzi precum curti sau terenuri de joaca. Deoarece nu ofera reactii adverse.

Extrem de eficient in combaterea principalelor specii de:

  • tantari,
  • muste,
  • gandaci de bucatarie,
  • purici,
  • capuse,
  • plosnite,
  • viespi.

Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme. Nu are miros, nu este iritant, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.

Odata cu introducerea pesticidelor, fermierii au reusit sa produca culturi mai mari pe mai putin teren. Crescand productivitatea culturilor cu 20 pana la 50%. In plus, pesticidele permit fermierilor sa maximizeze beneficiile altor instrumente agricole valoroase. Cum ar fi seminte de inalta calitate, ingrasaminte si resurse de apa.

Prin urmare, pesticidele sunt un instrument indispensabil pentru productia durabila de alimente si fibre de inalta calitate.

Numeroase studii stiintifice arata ca consumul regulat de fructe si legume reduce riscul multor tipuri de cancer, hipertensiune arteriala, boli de inima, diabet, accident vascular cerebral si alte boli cronice.

Fermierii cultiva mai multe alimente pe acelasi teren cu ajutorul pesticidelor. Studiile au aratat ca cultivatorii de legume organice cheltuiesc mult mai mult pentru plivirea manuala,. Comparativ cu cultivatorii care folosesc erbicide. Acest lucru explica de ce alimentele ecologice sunt mai scumpe decat alimentele cultivate in mod conventional.

Culturile alimentare trebuie sa concureze cu 30.000 de specii de buruieni. 3.000 de specii de viermi si 10.000 de specii de insecte care mananca plante. Si amenintarile nu se opresc odata ce culturile parasesc campurile – bug-urile, mucegaiurile si rozatoarele pot provoca daune in depozitare.

Pesticidele pot prelungi durata de viata a culturilor si pot preveni pierderile post-recoltare.

In prezent, aproximativ 925 de milioane de oameni din intreaga lume – unul din sapte – sufera de foame. Pentru a reduce foamea, trebuie sa crestem productivitatea alimentelor. Pesticidele ii ajuta pe fermieri sa faca acest lucru.

Pesticidele permit fermierilor sa produca alimente sigure si de calitate, la preturi accesibile. De asemenea, ajuta fermierii sa ofere o abundenta de alimente nutritive, pe tot parcursul anului, necesare pentru sanatatea umana. Fructele si legumele, care furnizeaza substante nutritive esentiale, sunt mai abundente si mai accesibile. Boabele, laptele si proteinele, care sunt vitale pentru dezvoltarea copilariei, sunt disponibile pe scara larga din cauza costurilor mai mici pentru producerea hranei umane si hranei pentru animale.

Dupa inventia insecticidelor sintetice, s-a prezis ca utilizarea insecticidelor derivate din punct de vedere botanic va deveni invechita. Deoarece aceste substante chimice sintetice ar putea fi manipulate pentru a depasi limitarile versiunilor naturale.

Cu toate acestea, multe dintre aceste manipulari, cum ar fi incetinirea degradarii naturale a acestor substante chimice pentru a le ajuta sa protejeze plantele pentru perioade mai lungi de timp intre aplicatii, au avut consecinte negative neprevazute.

De exemplu, persistenta crescuta a substantei chimice in cultura si, in cele din urma, in mediu poate duce la acumularea de substante toxice in sol, apa si chiar in cultura. Ceea ce poate fi periculos pentru oameni, animale de companie, animale etc.

De asemenea, faptul ca aceste substante chimice sintetice sunt alcatuite din molecule foarte specifice, proiectate, a devenit evident ca anumiti daunatori au reusit sa depaseasca efectele toxice prin dezvoltarea rezistentei la aceste molecule specifice, uniforme. Produsele cropmax sunt avantajoase si benefice!

Ultima oră
Pe aceeași temă