Rose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

Actriţa americană Rose McGowan, cunoscută pentru rolurile sale din serialul ''Charmed'' sau din filmul Planet Terror, a fost acuzată oficial de un tribunal de posesie de cocaină, o presupusă infracţiune pentru care ar putea fi condamnată la închisoare.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 13.06.2018 - 18:57

Actriţa, care s-a declarat nevinovată, a subliniat că a fost despărţită mai mult de cinci ore de bagajele sale, moment în care cineva i-ar fi putut plasa intenţionat drogul în valiză. McGowan a invocat chiar represalii pentru că promovează mişcarea #MeToo.

Jose Baez, avocatul lui McGowan, a declarat pentru TMZ că "Rose şi-a menţinut ferm nevinovăţia. Aceste acuzaţii nu ar fi fost niciodată formulate, dacă ea nu ar fi o militantă şi o portavoce a femeilor de pretutindeni. Vă asigur că această punere sub acuzare selectivă va întâmpina o apărare puternică", a precizat avocatul actriţei.

În timpul unei călătorii în ianuarie 2017, McGowan şi-a uitat bagajele într-un zbor al companiei United Airlines care au ajuns pe aeroportul internaţional Dulles, din Washington. Poliţia a demarat atunci o investigaţie şi i-a comunicat actriţei că trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din comitatul Loudon, din Virginia.

Rose McGowan este una dintre femeile care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

În urma acestui scandal, în SUA a fost iniţiată o mişcare online la care participă milioane de femei. Acestea au vorbit pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit ca urmare a experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz, folosind hashtag-ul "#MeToo".

Comentarii

loading...