21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia - Lituania, la Giurgiu, într-o atmosferă "incendiară"

România – Lituania, la Giurgiu, într-o atmosferă “incendiară”

 

Tricolorii pregătesc la Centrul Sportiv de la Mogoșoaia dubla întâlnire de verificare cu Lituania și Spania. Miercuri seară, de la ora 20.00, elevii antrenați de selecționerul Anghel Iordănescu vor primi replica Lituaniei. Oficialii de la Casa Fotbalului au anunțat că micuța, dar cocheta arenă din Giurgiu va fi populată până la refuz.

Biletele care se vând încă de pe 19 martie au preţuri începând de la 20 de lei la peluze şi până la 65 de lei la tribuna 1, sectoarele centrale. În cazul în care vor mai fi disponibile, tichetele se vor vinde şi în ziua meciului la casele stadionului ”Marin Anastasovici” până la ora 20:00, ora fluierului de start. 

Naționala Lituaniei a ajuns în România, iar selecționerul Edgaras Jankauskas a vorbit despre jocul cu reprezentativa lui Iordănescu. "Este un adversar foarte puternic, România se pregătește pentru Euro și aștept o replică bună a elevilor mei miercuri searăCu ani în urmă am fost învinși aici cu 3-0, iar acela a fost un rezultat foarte bun pentru noi.  Era perioada în care jucau Hagi, Petrescu, Popescu, toate starurile. Avem însă și amintiri plăcute când am învins România la Cluj", a declarat selecționerul Lituaniei.

Reprezentativa pregătită de Iordănescu va mai juca doua meciuri amicale până la europeanul din Franța. Tricolorii vor întâlni pe 26 Mai echipa similară a Macedoniei. 
În luna iunie jucătorii naționalei vor primi replica Georgiei. Ambele confruntari cu caracter amical se vor desfăsura în țară.

 

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă