12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia este noul lider în grupa F de calificare la Euro 2016

România este noul lider în grupa F de calificare la Euro 2016

România învinge Irlanda de Nord și visul frumos al turneului final din Franța prinde contur. Anghel Iordănescu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a tricolorilor. Paul Papp a reuşit dubla pentru tricolori, și a adus trei puncte care instalează România pe primul loc din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016.

Tricolorii au avut nevoie de 74 de minute pentru a găsi breşa în defensiva Irlandei de Nord. Paul Papp a deschis scorul înm minutul 74 şi tot el a stabilit scorul final cinci minute mai târziu.

„Dedic victoria familiei mele”, a spus Paul Papp după fluierul final.

"Sunt mulţumit şi le mulţumesc băieţilor pentru că au jucat fotbal şi au încercat să joace cum am dorit eu, de multe ori au reuşit. Nu pot uita că suporterii noştri au fost alături de noi şi au fost maginifici. Am trăit meciul la cote înalte şi la fel au făcut şi suporterii noştri. Paul Papp şi-a făcut datoria şi mă bucur că a reuşit să marcheze. Nu îmi vine să cred că Grecia a pierdut acasă cu Insulele Feroe, este un semnal de alarmă pentru noi, pentru jocul din primăvară. Nu suntem favoriţi", a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu.

România încheie anul 2014 cu o victorie de aur. Cu 10 puncte, tricolorii s-au instalat în fotoliul de lider al Grupei F a preliminariilor Euro 2016 şi poate spera la calificara la turneul final european găzduit peste doi ani de Franţa.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă