Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rețeta de weekend: Melanzana alla parmiggiana

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2018 - 13:30

Ingrediente:

150 g vinete

300 g roșii

80 g mozzarella

câteva frunze de busuioc

sare

piper

 

Mod de preparare:

Vinetele le curățăm de coajă, le tăiem rondele groase de 2 cm, roșiile la fel, le gătim la tigaie până se înmoaie și le dăm gust cu sare și piper. Luăm un recipient care rezistă termic, așezăm în straturi vinete, roșii, mozzarella și busuioc. Preparatul se coace în cuptor la temperatura de 200 grade Celsius până se rumenește mozzarella.

 

O rețetă Joben Bistro

Contact: Str. Șelari, nr. 16. Tel. 0733.088.308. www.jobenbistro.ro, www.facebook.com/jobenbucharest.

 

Recomandare de vin

 

Chardonnay Crama Trantu 2017, Murfatlar

 

Vin alb sec cu o eleganță cuceritoare, dată de raportul echilibrat între aromele de banană și fructe exotice bine coapte, aciditatea care îi oferă prospețime și influența vanilată, subtilă, a lemnului de stejar în care s-a maturat. Un plus pentru gustul cremos exact atât cât îi trebuie ca să îl mențină ușor asortabil cu o mare varietate de mâncăruri ușoare, dar inclusiv atunci când avem de-a face cu preparate cu sosuri de brânză ori smântână. Un frumos reprezentant al Denumirii de Origine Controlată Murfatlar prin caracterul său bine copt și mătăsos.

 

Cezar Ioan

www.vinul.ro

 

Comentarii

loading...