19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleReduceri masive la aspiratoare cu abur! Profita de oferta de Black Friday...

Reduceri masive la aspiratoare cu abur! Profita de oferta de Black Friday de la Polti

Ca sa nu te prinda Black Friday-ul de acest an nepregatit, Polti iti ofera o mica ocheada in spatele cortinei, unde multe aspiratoare cu abur, mopuri electrice si statii de calcat asteapta marile reduceri!

In plus, anul acesta, promotia de Black Friday incepe mai devreme, inca de pe 8 noiembrie!

Prin urmare, pentru orice produs dintre aceste categorii: mopuri electrice, statii de calcat si aspiratoare cu abur, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

  • asigurarea coletului;
  • retur gratuit pentru 30 de zile;
  • 12 rate fara dobanda, in loc de 6;
  • 10 ani extra-garantie la statiile de calcat;
  • un cadou special la fiecare comanda, ales de tine!

Inca nu ai incercat noile aspiratoare cu abur de la Polti? Acestea sunt foarte eficiente, exceland in termeni de performanta, avand in acelasi timp un consum redus de energie. Astfel, poti indeparta murdaria de pe orice tip de suprafata intr-un timp record!

Iata o parte din functiile aspiratoarelor cu abur marca Polti:

Elimina alergenii si microbii – cu ajutorul aburului sunt eliminate 99.99% dintre toate micro-organismele ce iti infesteaza locuinta si care sunt posibile surse de boli si alergii.

Aspirare cu filtru de apa – Apa este cel mai bun filtru pentru captarea prafului si a polenului, dar si pentru purificarea aerului din locuinta. Tehnologia de filtrare prin apa genereaza un vortex in interiorul recipientului colector de murdarie.

Astfel, forta centrifuga impinge murdaria spre fundul recipientului iar apa o retine, prevenind imprastierea sa in aerul ce revine in casa. Tehnologia de filtrare prin apa este solutia ideala pentru cei care au animale de companie sau pentru persoanele ce sufera de alergii.

Nu folosesti substante chimice periculoase – Aspiratoarele cu abur de la Polti sunt dotate cu un boiler ce produce abur, astfel incat locuinta poate fi curatata in profunzime, natural, fara utilizarea de detergenti chimici periculosi pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Motor cu bypass – Acest tip special de motor permite atat aspirarea prafului si a substantelor solide, cat si a celor lichide! Astfel, dupa folosirea functiei de curatare cu abur, vei obtine o curatenie extraordinara, in profunzime, inlaturand murdaria intarita sau petele incapatanate de pe diverse suprafete: hote si gratare, chiuvete si mobilier de baie, oglinzi si ferestre, calorifere si jaluzele.

Aspiri mai multe tipuri de suprafete – In functie de accesoriile din dotare, vei curata usor si cu succes mai multe tipuri de suprafete, de la podele de lemn sau piatra pana la linoleum, mochete, carpete sau chiar canapele. In plus, cu ajutorul periilor speciale, poti folosi aburul sub presiune pentru a sterge oglinda, ferestrele si rosturile gresiei si faiantei.

Design inovator – Cele mai multe aspiratoare cu abur de la producatorul italian Polti sunt compacte si usoare, fiind usor de mutat si manevrat in timpul curateniei.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita si tu de marile reduceri de Black Friday de la Polti! Citeste mai multe direct pe pagina dedicata promotiei si nu uita, promotia incepe cu data de 8 noiembrie, timp suficient ca sa iti alegi modelul de aspirator cu abur preferat!

 

Cele mai citite

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă